Fiúk ti megütnétek egy lányt, lányok ti megütnétek egy fiút?
Kérlek mondjátok el a véleményeteket ebben a témában, és írjátok le korotokat nemeteket.
Én is elmondom a saját véleményemet:
Szerintem a verekedés egy borzasztó dolog és senkit nem szabad megütni.Az önvédelem persze kivételt képez.
Úgy gondolom ,hogy egy férfi sose üssön meg egy nőt, és ne használja ki az esetleges erőfölényét.
Véleményem szerint egy nő sem üthet meg egy férfit kihasználva azt ,hogy egy gentleman nem üt vissza, hiszen ez olyan számomra, mintha kutyába rúgna.
Ha egy nő megüt egy férfit az számomra egy visszataszító, és az a férfi aki visszaüt az örökre leírta magát, de a nő pedig ne csodálkozzon ha megüt valakit és az visszaüt, szerintem ,mert szerintem így elég átlátszó a felháborodás.
Szerintem tehát nincs olyan tett, (megcsalás, stb...) aminek a megoldása fizikai erőszak lenne, természetesen még egyszer leírom, az önvédelem más tészta és minden nemnél jogos.
Előre is köszi a válaszaitokat. :)
16L
Nőt soha, leszámítva az olyan eseteket mint amit az elöttem lévő írt, de hogy csak a párkapcsolat keretein belül maradjunk max úgy tudja kiprovokálni ha ő jön nekem úgy hogy különösebb okot nem adtam rá amiért járna a verés:P
19f
"mint amit az elöttem lévő írt,"
Itt 01:29-re gondoltam.
Egyszer rúgtam életemben ágyékon fiút(16 éves voltam) mert szidta az édesanyámat.Egy szórakozóhely előtt történt,a fiú nem fogadta valami jól a visszautasítást.Pedig még durva sem voltam.És olyat senkitől nem tűrök el,hogy a családom bármely tagját ócsárolni merészelje.
Van egy öcsém,akivel gyerekkorunkban voltak összezördülések,persze sosem súlyosak,de egyébként szeretjük egymást:)
A látszat ellenére én sem tartom megoldásnak az erőszakot,de nekem akkor túlságosan elborult az agyam,hogy ésszerűen tudjak gondolkodni.
Sajnos vannak olyan nők,akik szó nélkül tűrik a verést és némelyik még jogosnak is gondolja azt.Én nem vagyok ilyen,ha a párkapcsolatomban az illető kezet emelne rám,én is visszaütnék.Nem vagyok sem boxzsák,sem mártír.Szerencsére ez idáig nem történt meg,remélem így is marad.25/N
Csak férfit. Gyűlölöm őket és legtöbbször, mikor látok egy agyongyúrt/gyúrni próbálkozó/csak kigyúrtnak látszani akaró izompólós s*fejt, legszívesebben behúznék neki. Mondjuk alapból férfigyűlölő vagyok...
Ez így nagyon gonosznak hangzik, de olyan sok férfi bánt nőket és gyerekeket, hogy nem tehetek róla, utálom őket ezért...mindet :(
24/N
07:59:
> Ez így nagyon gonosznak hangzik, de olyan sok férfi bánt nőket
> és gyerekeket, hogy nem tehetek róla, utálom őket ezért...mindet :(
És miért bántja a férfi a nőt? Mi is történhet általában?
A nő ún. érzelmi intelligenciája általában magasabb a férfiénál.
Következmény: verbálisan mindig nagyon pontosan és hatékonyan tud szúrni akkor és oda, ahol a legjobban fáj, vagy a legdühítőbb. A fickó, lévén sokkal szerényebb verbális felkészültségű, ezen a módon nem tud védekezni, de ha kiborul a bili, előkerül az ököl, a balta, kés, ami kéznél van.
Jelenleg a sok nő verbális erőszaktétele nem büntetendő. Pedig szerintem, ha nem is olyan látványosan, de talán van is annyira káros, mint a fizikai erőszak.
Persze van olyan értelmi szint pároknál, ahol ez a módi nincs, na de az átlagos vagy kicsit ez alatti értelmi szint simán megadja a terepet, a lehetőséget arra, hogy ilyesmi történjen.
Nagyon-nagyon kevés harmonikus, kiegyensúlyozott kapcsolat van, és mégkevesebb olyan, amiről a lelkes feministák beszélnek, hogy mondjuk a férfi veri és megfélemlíti az asszonyt. Illetve még ezek jó részei is feltételezem, az asszony szenyózásából alakul ki.
Abszolut elítélem a nemek közti verekedést, ennek ellenére sajnos volt már rá példa. Az exemtől kétszer kaptam pofont ("csak" jelzés értékűt..) 10 éves kapcsolatunk alatt, bizonyos formában mindkettőt visszakapta, pedig egy kigyúrt állat volt. Az elsőnél visszakézből hátbavágtam, a második hónapokkal a pofon után történt, akkor csak játszottunk, és ő azzal heccelt hogy üssem meg. Hát lezavartam egy olyan fülest, hogy ő is meglepődött és én is, mert 40 évem alatt soha nem adtam pofont senkinek. Ezzel letudtam azt amit tőle kaptam. Persze utána nem sokkal szakítottunk.
Soha többet nem szeretnék olyan helyzetbe kerülni, hogy ilyesmi előfordulhasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!