Fiúk ti megütnétek egy lányt, lányok ti megütnétek egy fiút?
Kérlek mondjátok el a véleményeteket ebben a témában, és írjátok le korotokat nemeteket.
Én is elmondom a saját véleményemet:
Szerintem a verekedés egy borzasztó dolog és senkit nem szabad megütni.Az önvédelem persze kivételt képez.
Úgy gondolom ,hogy egy férfi sose üssön meg egy nőt, és ne használja ki az esetleges erőfölényét.
Véleményem szerint egy nő sem üthet meg egy férfit kihasználva azt ,hogy egy gentleman nem üt vissza, hiszen ez olyan számomra, mintha kutyába rúgna.
Ha egy nő megüt egy férfit az számomra egy visszataszító, és az a férfi aki visszaüt az örökre leírta magát, de a nő pedig ne csodálkozzon ha megüt valakit és az visszaüt, szerintem ,mert szerintem így elég átlátszó a felháborodás.
Szerintem tehát nincs olyan tett, (megcsalás, stb...) aminek a megoldása fizikai erőszak lenne, természetesen még egyszer leírom, az önvédelem más tészta és minden nemnél jogos.
Előre is köszi a válaszaitokat. :)
16L
Önvédelemből már ütöttem meg fiút. Még 3 éve volt..Elmentünk bulizni, ő akkor a barátom volt..vagyis annak tartottam :S
Tök jól éreztük magunkat meg minden, egyszer csak látom hogy a barátnőmmel elég érdekes pózban táncolnak...Na hát mire gondol ilyenkor a 16 éves lány?! "Rendben én táncolok a haverommal addig mintha észre se vettem volna" Igenám, de a haverom pedig közelebb merészkedett hozzám, de nem annyira hogy azt vehessük ki belőle, hogy ő engem le akar smárolni... Egyszer csak éreztem egy nagy rántást a karomon, tudtam hogy ő az, és tudtam hogy nem a nyugodt emberek közé tartozik, tehát sejtettem hogy kezet fog rám emelni...Ki akart ráncigálni a szórakozóhely elé, de félúton megálltam és közöltem vele hogy ne ráncigáljon tudok menni magamtól is nem kell állatként bánnia velem.. Abban a pillanatban a srác akart adni egy hatalmas pofont, vagy talán be akart húzni egyet...de megállítottam a kezét mondván hogy ez lesz élete legrosszabb élménye ha rám kezet emel...Elkezdett lökdösni és cibálni mint egy rossz kutyát, én meg nagy idegességemben jobb ököllel nem túl erősen az orrára vágtam...Nem tört el az orra de vérzett rettentően...utána még nem szakítottunk, de az esetre rá három héttel már igen mivel Margit-szigeten újra elkezdte ezt a stílusát és akkor már ott hagytam :)
Szerintem félig meddig jogosan cselekedtem, lehet elrontottam ott hogy táncoltam a haverommal, de bocsássa meg a világ, ha velem jár ne a barátnőmmel édelegjen :)
19/L
Életemben egyszer ütöttem meg az exemet. Kiderült, hogy megcsalt, és mikor kérdőre vontam, akkor az volt a válasza, hogy csak én lehetek ilyen hülye, hogy erre csak most jöttem rá. Közben persze jó nagyokat kacagott.
Nem is a megcsalás miatt ütöttem, hanem azért, mert lehülyézett, és mellég még ki is röhögött. Nem tűröm senkitől, hogy így beszéljen velem.
Amúgy én sem tartom normális dolognak, ha verekednek, de azért az atyai pofonok nálam beleférnek a keretbe. :) (persze fiatal korban, és jó szándékkal)
De te még nagyon fiatal vagy, nem tudhatod, hogy milyen helyzetbe kerülsz még az életed folyamán, amikor nem tudod kontrollálni a cselekedeteidet.
> Úgy gondolom ,hogy egy férfi sose üssön meg egy nőt, és
> ne használja ki az esetleges erőfölényét.
Én meg úgy gondolom, hogy egy nő sose használja ki a férfinál magasabb érzelmi intelligencáját arra, hogy verbálisan b*szogassa a férfit. Ha mégis szemétkedik akkor meg ne csodálkozzon, ha kitörik pár foga. (Sajnos ha egy fickó akár csak csúnyán néz egy nőre, már repül is a seggbek*rós börtönbe, a p*csa szóbeli szemétkedéseit [zsarolás, stb.] viszont egyáltalán nem büntetik.)
"(Sajnos ha egy fickó akár csak csúnyán néz egy nőre, már repül is a seggbek*rós börtönbe, a p*csa szóbeli szemétkedéseit [zsarolás, stb.] viszont egyáltalán nem büntetik.)"
Tipikus bántalmazói hazugság ez.
Ugyanis az esetek 99,9%-ában krvára felderítetlen marad a bántalmazás, mert a nő NEM MER feljeneltést tenni, és ha a nő mégis feljelentést tesz, nem tudja végigcsinálni a rá nézve (!!!) megalázó procedúrát, aminek a végén NEM csukják börtönbe a férfit.
A Damu-ügy pont ezért nagy jelentőségű, kirívó példa.
Én nőt nem ütök meg.
Sőt senkit nem ütök meg ha nő van a közelben.
Nehogy balhé közben a nő is kapjon véletlenül.
A srácokkal más a helyzet.
Főleg azokkal akik el vannak szállva maguktól mert van rajtuk egy kis izom. Nem adják meg a vékonyabb srácnak a tiszteletet. Már alapból úgy állnak szembe velem mintha ők jobbak lennének. Ha szóval nem lehet elérni hogy normálisan viselkedjenek akkor ütök. Nem azért mert agresszív vagyok, és nem azért mert élvezem. Hanem azért mert tudom mi van ha nem teszem meg. Még 5 év múlva is ugyanaz a lenéző stílus. Sőt egyre pofátlanabbak.
Hát a nő üt meg férfit kategória ..
Nem is tudom írjak-e róla.
Kicsit mazochista vagyok szóval nőtől szívesen elfogadok egy kis durvaságot:) Lehet is írni privátban :P
"Kedves" 15!
ekkora baromságot! Ha szóban sérteget, válaszolj rá. szóban. vagy hagyd a francba. Mi ez a primitív tuskó hozzáállás, hogy ha kifogyok az észérvekből kitöröm a fogát??
Kedves kérdező!
Miért foglalkoztat ez a téma?
Szerintem sincs szükség erőszakra, mindent meg lehet beszélni civilizált emberek módjára, főleg ha kapcsolaton belül érted. Ha nem, esetleg akkor tudnám elképzelni, hogy megütnék valakit, ha állatot, gyereket, vagy védtelen embert bántana/kínozna. 24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!