Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi az a megjegyzés vagy cselekedet, amiért szinte biztosan megütnétek a párotokat?
Ha ti megütitek a pasitokat ne csodálkozzatok ha visszakapjátok..Ja és utána ne sírjatok hogy milyen bunkó hogy visszaütött meg hogy férfiatlan meg visszaél a testi erejével...Aki kardot ragad kard által vész el..Ismerős?:D
Egyébként a legprimitívebb ember(?) reakciója a fizikai erőszak. 30F
4. válaszoló
3. válaszoló vagyok. 30 évesen elég kevés eszed lehet, ha visszaolvasod, láthatod, hogy mik a tények. Ne haragudj, de ha egy férfi engem megüt, leszorítja a testrészeimet a földre, nem tudok mozdulni, és csak hajszolja, hogy üssem meg,hát amint elengedi az egyik kezem egy óvatlan pillanatban, hát hagy üssem már meg. köszi.
" Ha ti megütitek a pasitokat ne csodálkozzatok ha visszakapjátok..Ja és utána ne sírjatok hogy milyen bunkó hogy visszaütött meg hogy férfiatlan meg visszaél a testi erejével...Aki kardot ragad kard által vész el..Ismerős?:D
Egyébként a legprimitívebb ember(?) reakciója a fizikai erőszak. 30F"
Büszke lehetsz magadra! Dobálózol az idézetekkel, közben meg egy büdös cigó vagy, fogadok! Egy magyar férfi csak nagyon kivételes esetekben üt meg nőt! Pl. ha a nő élete múlik azon! Láttam ilyenre példát!
Nincs ilyen.
Én még életemben nem ütöttem meg senkit és nem hiszem, hogy a párom, akit szeretek, tudna olyat tenni, hogy megtegyem.
Ha olyan súlyos dolgot tenne, akkor valószínűleg inkább lelépnék.
L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!