Menjek el az osztálykirándulásra?
Nem vagyok túlságosan jóba az osztálytársaimmal, valahogy nem tudtam beilleszkedni közéjük. 1ébként 4 éve az osztálytársaim. Eddig mindig próbáltam beilleszkedni és mindig elmentem az osztálykirándulásokra meg hasonló közös programokra. Ennek mindig az lett a vége, hogy a kirándulás alatt sírtam (nem végig, de voltak helyzetek amikor kiborultam mert 1edül éreztem magam). Most úgy érzem (de nem vagyok biztos benne) hogy ezen túl tudtam lépni és most már nem érdekel annyira hogy az osztálytársaim mit gondolnak rólam, de azon is gondolkozom, hogy idén esetleg nem megyek velük a korábbi rossz tapasztalataim miatt. Viszont pár hónapja új ofőnk van, aki fiatal és nagyon kedves. Én sulin kívül csak 1x beszélgettem vele, de már akkor rájöttem hogy jó fej és szeretnék vele jóba lenni. A kiránduláson vele (is) tudnék beszélgetni, viszont ha nem megyek el, akkor kihagyhatok 1 lehetőséget hogy jobban megismerjem. Szerintetek hogy döntsek?
16/L
teljesen magamra ismertem abból amit leírtál, de tényleg!
én is ugyanígy vagyok... én 2 éve járok az osztályomba, de én is úgy érzem lehetetlen beilleszkedni a csapatba /pedig a tanárok szerint is elég jó, összetartó az osztály/... én is sokáig hezitáltam h az idén elmenjek-e vagy ne... de végül úgy döntöttem nem megyek, mert a tavalyi osztálykirándulásból illetve az ilyen közös osztályprogramokból kiindulva én is teljesen egyedül érezném magam és csak végigszenvedném azt a 3 napot... :(
az a baj h ilyen helyzetbe másnak könnyű tippet adni, de ha magadról van szó már nem olyan egyszerű... mi nem dönthetünk helyetted, de én azt mondom ha ennyire rossz az osztállyal a kapcsolatod akkor ne menj el, mert ugyanúgy szenvedni fogsz, mint az eddigi kirándulásokon is... az ofőddel pedig a suliba és a szünetekbe is beszélhetsz, hiszen a kiránduláson nem fog mindig veled lenni azért a pár óráért meg amit vele tudnál tölteni, nem éri meg h 3 napot szenvedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!