Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova menjek, mit csináljak?

Hova menjek, mit csináljak?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok. egyedül, külföldön. (aupair) Nemrég jöttem, senkit se ismerek.(a nyelvet jól beszélem) Felkeltem, szépen felöltöztem, kisminkeltem magam, belőttem a hajam, jó formába hoztam magam. De mégsincs hova mennem, bár nagyvárosban vagyok, vasárnap minden zárva van. Annyira szeretnék emberek közé menni, nem itthon gubbasztani. De az idő rossz, sétálgatni nincs kedvem, hova menjek, mit kezdjek magammal? Nem akarok egyedül beülni egy kávézóba vagy ilyenek akkor még magányosabbnak érezném magam. köszi!
2012. ápr. 22. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Pláza?

Mozi, színház, koncert, könyvtár

2012. ápr. 22. 13:54
 2/5 A kérdező kommentje:
írtam h minden zárva van. Ezeknek a rendezvényeknek az ára megfizethetetlen számomra sajnos nem olyan olcsó, mint otthon
2012. ápr. 22. 13:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Sportesemény, bármi ami nem drága vagy ingyenes és amelyik sportot kedveled.

Te is sportolhatsz, egy uszoda csak nem egetverő összeg.

2012. ápr. 22. 14:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Ennyire ne légy már - megbocsáss - szerencsétlen. Menj ki a városba, környékre sétálni, ülj be kajálni, vagy ilyesmi.

Tudom, egyedül nem a legjobb, de annál, h benn keseregsz, minden jobb.

Én mennék, felfedezném a várost, kirándulnék, úsznék, stb... vagy roló lehúz, kaja-pia és (házi)mozi!

2012. ápr. 22. 14:24
 5/5 anonim válasza:
100%
Esetleg ha emeleten laksz, hajigálj ki vízibombákat, hátha az felvidít:)
2012. ápr. 22. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!