Mire jó egyes embereknek ez a tüntetőleges viselkedés?
Egyébként minden járművön találsz széltől védett helyet, akkor is, ha minden ablak nyitva van. Ülve és állva egyaránt.
Helyezkedj megfelelően, ha már ilyen érzékeny vagy.
Ez nem selejtesség.
Én többször összeestem nyáron(lehet köze van hozzá hogy északi származású vagyok és a több családtagnak is ilyen gondjai vannak). Nem bírom a meleg időjárást meg a hőséget.Inkább vettem egy autót amiben van klíma.Ez a legjobb megoldás kérdező.Inkább minthogy rámenjen az egészséged.
Én elfogadtam hogy nem fog 70 ember alkalmazkodni hozzám , neked is el kellene.
Egyik ember a kérdező mellett van a másik ellene.
Szerintem meg egyszerű a válasz.
Ha egynél több ember van egy helyen akkor már nagy az esély arra hogy nem ugyanaz felel meg nekik.
De ha becsukják akkor nem értem miért baj az ha elvonulnak. Hiányoztak vagy mi ?:)
Nem értem az ittenieket... Mármint a többséget. Attól még, hogy nekik sose volt gondjuk a huzattal másnak miért ne lehetne. Megjegyzem és fiú vagyok, és nem tartom magam puhánynak, mégis ha száz felett nyitva van az ablak tökig, akkor már a szemem/ fülem fájni kezd tőle. Fáj is még egy darabig, ha túl sok huzatot kap... ez van.
Egyébként kedves kérdező ne vedd fel az ilyesmit!
"Csak nekik legyen jó és kész."
De ez pont a kérdezőre jellemző...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!