Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mire jó egyes embereknek ez a...

Mire jó egyes embereknek ez a tüntetőleges viselkedés?

Figyelt kérdés
Itt a nyár,és ezzel együtt elkezdődött a lehúzott ablakok és a huzat időszaka. Mivel sokat utazom tömegközlekedésen: vonattal,busszal,sokszor taknyom-nyálam összefolyik a huzattól. Fáj a fejem,a szemem vörös,fáj a torkom,a fülem,a nyakam,a hátam. Nő vagyok,és nagyon érzékeny a huzatra. Ismerősöm arcidegbénulást kapott a huzattól,körbejár a szája,na én ezt nem akarom megvárni. Amikor udvariasan,de határozottan szólok,hogyha lehet,be kellene csukni az ablakot (mondjuk vonaton 120-nál),akkor először húzzák a szájukat,aztán vagy becsukják,de tüntetőleg elvonulnak,vagy elkezdenek vitatkozni. Még nem kérdeztem meg,de tervezem,hogy tudnának-e a tudattal élni,hogy esetleg miattuk bénulok le. Nagymamám kendőben járt egész nyáron a huzat miatt,de én is hordjak kendőt 26 évesen egy idióta társadalmi megszokás miatt,hogy nyáron kötelező lehúzni azt a nyomorult ablakot,és aki nem bírja,az forduljon fel?
2012. máj. 12. 18:42
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Az ismerősöm a huzattól bénult le. Pont,ezen nem nyitok vitát. Az orvos szerint nagyon veszélyes a huzat az arra érzékenyek számára. Mivel nekem is fáj tőle mindenem,ergo érzékeny vagyok rá,várjam meg,míg én is lebénulok,hogy bizonyítsam,igazam volt? Nem,még miattatok sem.
2012. máj. 12. 19:06
 12/22 anonim ***** válasza:
77%
Nem furcsa neked, hogy akár személyesen, akár csak az interneten, rögtön kiváltod az emberek 99 százalékának az ellenszenvét? Biciklizz, vagy sétálj, vagy taxizz, vagy vegyél magadnak kocsit, ha ilyen selejtes vagy fizikailag és szellemileg egyaránt.
2012. máj. 12. 19:09
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként minden járművön találsz széltől védett helyet, akkor is, ha minden ablak nyitva van. Ülve és állva egyaránt.

Helyezkedj megfelelően, ha már ilyen érzékeny vagy.

2012. máj. 12. 19:11
 14/22 anonim ***** válasza:

Ez nem selejtesség.

Én többször összeestem nyáron(lehet köze van hozzá hogy északi származású vagyok és a több családtagnak is ilyen gondjai vannak). Nem bírom a meleg időjárást meg a hőséget.Inkább vettem egy autót amiben van klíma.Ez a legjobb megoldás kérdező.Inkább minthogy rámenjen az egészséged.

Én elfogadtam hogy nem fog 70 ember alkalmazkodni hozzám , neked is el kellene.

2012. máj. 12. 19:12
 15/22 anonim ***** válasza:

Egyik ember a kérdező mellett van a másik ellene.

Szerintem meg egyszerű a válasz.

Ha egynél több ember van egy helyen akkor már nagy az esély arra hogy nem ugyanaz felel meg nekik.

De ha becsukják akkor nem értem miért baj az ha elvonulnak. Hiányoztak vagy mi ?:)

2012. máj. 12. 19:19
 16/22 anonim ***** válasza:
52%
Nahát, még csak az hiányzik, hogy a nyári huszon-harmincfokos hőségben zárt ablakokkal utazzak, mert van egy kényes kisasszony a fülkében, aki LEBÉNUL(hahahh, lol) a huzattól! Nem, ha a kis hercegnő nem bírja a huzatot, akkor a kis hercegnő oldja meg az életét tömegközlekedés nélkül.
2012. máj. 12. 19:26
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem értem az ittenieket... Mármint a többséget. Attól még, hogy nekik sose volt gondjuk a huzattal másnak miért ne lehetne. Megjegyzem és fiú vagyok, és nem tartom magam puhánynak, mégis ha száz felett nyitva van az ablak tökig, akkor már a szemem/ fülem fájni kezd tőle. Fáj is még egy darabig, ha túl sok huzatot kap... ez van.

Egyébként kedves kérdező ne vedd fel az ilyesmit!

2012. máj. 12. 21:22
 18/22 anonim ***** válasza:
42%
Nem lesznek toleránsak az emberek,amég nem látják,hogy tényleg sz@rul vagy.Nem arról híresek.Ha nyakig gipszben lépnél fel a buszra,akkor látnák,hogy tényleg gondjaid vannak és lehet,hogy még át is adnák a helyüket.De így,hogy nem látják,nem fogja őket érdekelni.Egyeseket még akkor sem,ha látnák.Csak nekik legyen jó és kész.
2012. máj. 12. 21:27
 19/22 anonim ***** válasza:

"Csak nekik legyen jó és kész."

De ez pont a kérdezőre jellemző...

2012. máj. 12. 22:38
 20/22 anonim ***** válasza:
Tök egyszerű a dolog. Többen vannak azok, akik a meleget viselik rosszul, mint azok, akik a huzatot. Neked nem tetszik, ez van, oldd meg valahogy az életed.
2012. máj. 13. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!