Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék rajta segíteni?

Hogyan tudnék rajta segíteni?

Figyelt kérdés

Van egy 15 éves srác akit már kiskora óta ismerek és sokat foglalkozok vele. Focizik és tényleg nagyon tehetséges, ő a legjobb a csapatban viszont lesérült és lehet, hogy abba kell hagynia, egy pár hónapig hanyagolnia kell a focit (6-8 hónapig biztos). Eljön megnézni minden edzést és a meccseket, beszélgetni is szoktunk és teljesen bele van betegedve de nem tudom sehogy megnyugtatni. Mondtam neki, hogy ha esetleg nem jönne rendbe a lába vagy nem tudná folytatni akkor sem kell lemondani róla mert ő is lehet edző de azt mondta, hogy neki az nem lenne jó. Már úgy nézek rá mintha a saját fiam lenne és rosszul esik, hogy így látom és nem tudom hogyan segíthetek neki. Volt már 1-2 hasonló eset csak velük könnyebb volt mert nem kötötte le őket annyira, de ez a gyerek halálosan komolyan gondolja. Mit mondhatnék neki?

33/F

2012. máj. 12. 10:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!