Elképzelhető, hogy a jövőben nem lesz áram, élelem stb. összeomlik minden?
03:05
Az OK, hogy nincs annyi intelligenciád, hogy felfogd, amit a kérdésről az első hozzászólásaimban írtam. De hogy büszkélkedj is vele, az szerintem egy kicsit bizarr :))))
"2) Mint mondtam, az olaj nem fog kifogyni, legfeljebb kimegy a divatból."
Ezt te írtad le, olvass vissza. Aki ilyet állít azzal nincs miről vitázni.
03:12
Ha még mindig nem érted, akkor nem bűn újraolvasni és most már GONDOLKODNI. Nem rinyálni, nem hisztizni, nem facepalmozni, hanem gondolkodni :))))
06:32
Érvelni tudsz, vagy csak a facepalmozás megy neked is, okostóni?
03:16
"Egyébként az olaj tényleg nem fog kifogyni, csak az az olaj amit még gazdaságosan ki lehet termelni. "
Mégicsak felfogtad a felét annak, amit írtam, csak nem mered elismerni, hogy felfogtad :))) Még egy kicsit erőlködj, és megérted az egészet.
22:42
Egyszer majd lesz olajcsúcs. Na és? Majd járunk villanyautóval, sokkal jobb lesz, mint a mostani benzines megoldás, ami ma már enyhén komikusnak hat (kis robbanások egy hengerben? tipikus 19. századi gányolás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!