Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » "Meik" helyesírási hiba...

"Meik" helyesírási hiba idegesít a legjobban?

Figyelt kérdés

2012. máj. 5. 15:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%

mindíg, lessz, wok (=vagyok)

Vagy amikor vki képtelen vesszővel vagy akár ponttal elválasztani mondatait ami miatt én képtelen vagyok értelmezni hogy mit is akar és ugyanez vonatkozik a kérdőjelre is mert úgy vettem észre újabban nagy divat kérdést feltenni kérdőjel nélkül ilyen esetben nem tudom hogy az illető kijelenteni akar vagy kérdezni

2012. máj. 5. 16:01
 2/21 anonim ***** válasza:
84%
^^ tökéletesen megfogalmazta s bemutatta az első válaszoló. :D Na, meg az amikor nem tudják kitenni a végére a ragokat, pl. kutyálya.. de sokszor látom azt is, hogy juk és luk(nem Luke) :D...
2012. máj. 5. 16:21
 3/21 anonim ***** válasza:
80%

Ráhibáztál. Éppen ez a meik.

Meik tejafalyta a kedvencedd?

2012. máj. 5. 16:30
 4/21 anonim ***** válasza:
84%

Amikor egy tagmondat közepére, vesszőt tesznek.

(Kasszától való távozás után, reklamációt nem fogadunk el.)

Akkor már inkább ne tegyenek egyet se sehová.

2012. máj. 5. 16:38
 5/21 anonim ***** válasza:
76%
Amikor nem tud fogalmazni valaki és Q érthetetlen az egész szöveg.Meg persze:eszt,aszt,mijért,ojan és társai.
2012. máj. 5. 16:43
 6/21 anonim ***** válasza:
76%

meg-e lehetne-e kérdezni-e...?

Miért nem egyértelmű, hogy hova való az -e????

2012. máj. 5. 16:43
 7/21 anonim ***** válasza:
66%

A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak mkénit rdeeözndenk el a btűek: eygeüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jnleeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi gtüeket, hneam tleejs sazakvat ovals.

Íme a bzoínytéik. Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysesáríi fmonisáokgkal.

2012. máj. 5. 17:40
 8/21 Tóth Bulcsú ***** válasza:
71%

Nálam az ilyen grammatikai malőrök és nyelvjárások verik ki a biztosítékot;

Elbírnád neki mondani? -> Elmondanád neki?

Hagy menjen! - > Hadd menjen!

Látott valaki ettől szebb lányt? -> Látott valaki ennél szebb lányt?

2012. máj. 5. 19:08
 9/21 A kérdező kommentje:
Amit nagyon nem bírok: "Eltudom olvasni" "Megtudom csinálni" "Leakarok fogyni" Mostanában nagy divat lett ez, majdnem mindenki így írja. Nem veszik észre az emberek, hogy így nincs értelme? A másik, amit imádok, hogy valaki ír egy szövegett ien ilyesztően sújos hejes írási hibákall, és amikor lecseszik a helyesírása miatt, arra hivatkozik, hogy sietett, amikor írta.
2012. máj. 5. 19:27
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a -val/-vel rang megcsonkítása (-al/-el) a legalja.
2012. máj. 5. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!