Miért van szinte minden mondatban helyesírási hiba? Nem tudtok helyesen írni? Vagy csak nem akartok?
Figyelt kérdés
Csak mert fáj olvasni azt, ami tele van helyesírási hibával.2012. márc. 24. 17:46
1/5 anonim válasza:
Miwan emberr?? Mutass mrr legalaáb 1 kérdést aholl szinte minden modatba helyesiráasi hiba van!
2/5 anonim válasza:
Hú,ez az előző szuper vicces lett. xd
De ez egyébként jó kérdés. Engem például baromira tud zavarni. Sokan azt mondják,azért írnak így,mert sietnek és nem figyelik a betűket.
De ez tiszta hülyeség.
Örülök,hogy nem csak én vagyok ezzel így. :D
3/5 anonim válasza:
#2: Ez tényleg nem magyarázat. Van különbség az elütés, meg a helyesírási hiba közt.
4/5 macintosh válasza:
Jó felvetés! Ami engem idegesít pl: eccer, mijen, átláccó, télleg. Ezeket itt a GYK-n gyûjtöttem. Azt nem értem, hogy a program is jelzi, hogy hibás a szó, de nem érdekli ôket!!! :(
5/5 anonim válasza:
Engem is idegesít, a legdurvább az ebből fakadó félreértelmezés, láttam már olyat hogy a sok birka elkezdett szapulni egy nőcit facebook-on, mert az adott egy címet egy fotónak, például; egy kisgyerek egy szemétdomb tetején guggol, a fent említett nő, ennek a képnek azt a "címet" adta, csak úgy saját kedvtelésére, hogy; HÁTHA MA TALÁLOK EGY SZÁRAZ KENYERET. És a sok gyökér, aki nem tud két mondatot leírni sem, nemhogy értelmezni, ezt úgy vette mintha a nő ezen a gyereken gúnyolódna, hát ne tudd meg, majdnem sírva fakadtam hogy hogy lehetnek ilyen buták az emberek, főleg a magyarok. És nem csak fiatalok, hanem idősebbek is bőven... Elkeserítő, egyszerűen a nyelvünk agonizálását látom amikor ezt tapasztalom, így ma már inkább motivációnak fogom fel, hogy minél többet olvassak, vagy írjak, verseket, kis bekezdéseket amiket épp enged a fantáziám. Én sem tartok be minden helyesírási szabályt, de ha észreveszem, javítom, ha meg a tipikus "sietős" (de hova) emberekkel találkozom valahol, vagy beszólok, vagy hagyom a fenébe. Van még egy eset, mikor az ilyenek kezdenek okoskodni, hát azt nem nagyon tűröm, ilyenkor többnyire elmesélem neki szépen magyarul, hogy miért is marad hiteltelen egy életre az adott illető.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!