Melyik helyesírási hiba idegesít a legjobban gyakorin? XD
:"D.
engem az idegesít nagyon ha sok kérdőjelet meg felkiáltó jelet raknak. de hát ez van =)
meg a létszi :D
meg az mikor van egy szónak igekötője, és az igekötő meg a szó közé beékelődik egy szó, és azt egybeírják az igekötővel :D
pl: meglehet írni...
Engem alapból sok minden zavar, itt egy példa, ami ma kiverte nálam a biztosítékot:
"Hu hát rengeteg ilyen van pl boltba voltunk vmelyik nap papájátol sokszor hallja hogy fáj a szive ugye nos álunk a sorban a pénztárnál kisfiam nagyba fogdosa derekát és közbe sohajtozik nagyokat egyszer csak megszolal anyu nekem ugy fáj a szivem azt hiszem hogy ennek mütét lesz a vége papátol tanulta aszöveget .Erre kérdezem tőle és hol fáj hát anya itt a szívem erre édes kisfiam a a szive helyert derekát nyomkodja .Akor a másik nyáron felvettem kicsit kivágott felsőt kijövök a szobából az akkor 3 éves kisfiam azzon mod megszolalt anya mars visza a szobába mit fog ehez a ruhához szolni az emberek annya légyszives ne égesél már D"
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!