Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem törődik senki a...

Miért nem törődik senki a jóval, amit teszek másookért?

Figyelt kérdés
mindenki csak a rosszat látja bennem...
2012. máj. 3. 22:00
 1/10 A kérdező kommentje:
mindig mindenkivel kedves vagyok, hogy ne legyen egy rossz szavuk sem... mindenkiert probalok tenni... megis ha egyszer nem ugy van ahogy szeretnek... en vagyok a rossz
2012. máj. 3. 22:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát ezt ennyiből elég nehéz megmondani...
2012. máj. 3. 22:05
 3/10 A kérdező kommentje:
mindenkinek probalom meg adni azt ami kell, kernek valamit, megteszem. aztanmikor nem ugy van valami : "dogolnel meg"... pedig mindent ami tolem telheto megteszek. mar nem erzem jol magam a boromben....
2012. máj. 3. 22:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik,átmentél kutyába és nem tisztelnek. Jó, ha jó ember vagy, de átmentél balekba. Erre figyelj oda és máris jobban megbecsülnek.
2012. máj. 3. 22:18
 5/10 Septimius válasza:
100%

Mert ha egy orvos 50000 műtétet elvégez hibátlanul, az 50001-ediket elrontja, akkor arról beszélnek évekig.

Ha 50000-szer jól beveszel egy kanyart, de az 50001-ediknél kisodródsz, akkor arról beszélnek évekig. Nem tudom, miért működik így ez a világ. Jó hír be se kerül az újságba, csak tragédia. A rossz dolog mindig feltűnő, a jót pedig természetesnek vesszük.

2012. máj. 3. 22:19
 6/10 A kérdező kommentje:
csak a sok csunya szo nagyon rosszul esik, nem vagyok kutya, mert ha erzem hogy valaki ugy kezel, nem erdekel onnantol, egyszeruen senki nem szeret, mindenki masnak hisz, mindenki csak a rosszat latja... :((( olyan emberek is, akikben verig megbiztam.... ( bocsanat a helyes irasi hibakert, es az ekezet nelkulisegert, telefonrol.nehez.... egy kis szeretetre vagyom, elismeresre)
2012. máj. 3. 22:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Mert az emberek görények. És ha valaki jószívű, azt kihasználják, aztán ugyanúgy sz*rba sem veszik.
2012. máj. 3. 22:40
 8/10 A kérdező kommentje:
de tudod, nem latok mar semmi jot, mindent szeretek, a leg aprobb bogaraktol, a legdurvabb emberekig. mindenkiben megtalalom a jot, vagy probalom megerteni.... de amit irantam csinalnak, csak latszat... mar ott tartunk, hogy csak az allatokban bizok...
2012. máj. 3. 22:45
 9/10 pelgrim ***** válasza:
100%

„Miért nem törődik senki a jóval, amit teszek másokért?”

Hallottam egy esetet, egy nagyon jó emberről, ideje lejárt itt a földön és a Mindenható magához szólította. A mennyek kapujához érve beakart lépni, kezében tartott két óriási bőröndöt tele jó-cselekedettekkel melyeket itt a földön összegyűjtött, de hát tudni illik a Mennyország kapuja nagyon szűk a bőröndök nem fértek be ott kellet hagyni …

„hogy ne legyen egy rossz szavuk sem...”

Úgy hiszem a hajtóerővel, a motivációval van a baj. Ha valami jót teszel, miért nem tennéd azt azért, mert az a jó ? Miért várod el, hogy az embereknek cserébe ne legyen egy rossz szavuk se ? Tedd a jót, anélkül hogy köszönetet, vagy hálát várj cserébe, ingyen kaptál Istentől mindent, miért nem adhatnál ingyen ?

„egy kis szeretetre vágyom, elismerésre”

Miért várod mástól a szeretetet, az elismerést ? Szeresd magadat ! Ismerd el magadat ! Ezt nem teszi meg helyetted senki, de ha te elismered és szereted magadat, akkor mások is elfognak ismerni és szeretni fognak téged. Légy hű önmagadhoz, az isten kilétedhez, a Krisztushoz benned ! Akkor a jót nem csak látni fogod mindenkiben, hanem jóra fogod ösztönözni őket.

2012. máj. 4. 00:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, kedves utolsó ! :) Nagyon sokat segítettél!
2012. máj. 4. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!