Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagyon mérges vagyok egy...

Nagyon mérges vagyok egy futárszolgálatra akik szerintem átverik az embereket szeretnék nekik egy észheztérítő e. mailt írni, szerintetek mit lehetne bele írni?

Figyelt kérdés

a lényeg hogy NEM telefonál a kiszállítás előtt, csak ha sikertelen ?!?!, és utána max. 5 munkanapig lehet velük egyezkedni ((?!)) másrészt tök lehetetlen időpontokat adnak meg (8 és 17 között)

na most ezzel az a baj hogy engem ne hívogassanak amikor az iskolában vagyok egy fontos órán. és 8-17 óra hát akkor mikor megyek el boltba? egésznap ezeket várjam? most tök ideges vagyok valami szívhezszólót akarok amiből átjön hogy soha többet nem rendelek és amugy is sz@@r a rendszerük, egyszer is elég volt rendelni tőlük,, mit írhatnék nekik?:

2012. máj. 2. 16:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Elég sűrűn rendelek netről pc játékot és soha semmi gondom nem volt a kézbesítéssel se semmivel...
2012. máj. 2. 16:38
 12/15 A kérdező kommentje:

na jó látom nem igazán veszitek a lapot

nem vagyok hajlandó többet fizetni a kiszállításért mint a cuccért.

szerintem ez nem csak az én hibám hanem a céggel is vannak gondok majd ha holnap idehozza akkor megmodnom meilyik cég gvel kezdődik és s-sel végződik a másik a dpd az meg olyan hogy drágább a kiszállítás mint a cucc maga

2012. máj. 2. 16:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Senki nem kötelez, hogy házhoz szállíttasd a terméket. Boltban is megveheted.
2012. máj. 2. 16:54
 14/15 A kérdező kommentje:
jolvan ne okoskodj már te is tudod hogy ott drágább lett volna
2012. máj. 2. 17:12
 15/15 anonim válasza:

Hívd fel a futárt és beszéld meg vele,hogy mikor lenne jó neked.Kihozza,te átveszed és nem rendelsz onnan többet.Amúgy is nem kötelező a futárszolgálat,postán is átveheted.

Tudod mit ?Kérd az iskoládba.Anyum is úgy szokta.A munkahelyére viteti,és ott átveszi.

2017. febr. 27. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!