Ti is ki vagytok bukva a melegtől?
Utálom a meleget, a nyarat, mindig izzadok, tapadok, ragadok, büdös vagyok, strandra nem mehetek, mert bőrbeteg vagyok, ami hiába nem fertőző, de kinéznek...
Amúgy is utálom a nyári ruhákat, kényelmetlenül érzem magam bennük, áldozatnak, hogy a férfiak bámuljanak, leszólítsanak és perverz dolgokat mondjanak... (minden évben megtalál valami retardált, pedig nem öltözöm úgy, de már egy toptól és halásznadrágtól ki vannak bukva és unintelligens módon felajánlkoznak nekem...)
14 Én ezért kerülöm az embereket:)Amúgy láttam egy nőt,akin 40 fok melegben lenge hosszú ujjú cucc volt,valószínű,napallergiája volt.Az ő példáját kéne követni.
15 Nyugodtan:D
45 fok?:O:((((((((
Én akkor meghalok.Ezt most komolyan mondom.Már most be vagyok tojva.Lehet,ez lesz a világvége.45 fok????Remélem,ez nem igaz:(Gyűlölöm a meleget,a nyár egy szívás.Mit fogunk mi csinálni 45 fokban?Úristen.Remélem,ez most csak rémhír,mert most jól beijedtem.Ráadásul ma én is pont ezen gondolkoztam,hogy április van,miért van ilyenkor 30-35 fok?És ha most ilyen meleg van,akkor mi lesz nyáron?:OSajnos beleillik a logikába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!