Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nektek miben változtatta meg...

Nektek miben változtatta meg a válság az életeteket?

Figyelt kérdés

Csupán kíváncsiságból tettem fel a kérdést, ugyanis eléggé emelkednek az árak.. Nálunk például sokkal feszültebbek lettek a szüleim, nehéz minden fontosabb dolgot megvenni úgy,hogy még legyen otthon tartalék pénz is... Kevesebb a kaja, legalábbis csak azt vesszük meg, ami tényleg fontos.. stb... még sorolhatnám:)

Ti miben éreztek változást?

2012. ápr. 30. 00:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A tv előfizetést én is lemondtam.meg szégyen nem szégyen a vizen villqnyon is sporolunk csak akkor van villany kapcsolva ha muszály inkbb mosakszunk mint fürdünk mivel én egy nap kb 15 x pisiliek így csak 1-3 alkalommal huzom le a wct meg nagydolog után
2012. ápr. 30. 08:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
3 éve se munkám, se új ruhám. Nem járok el sehova, mert a buszpénz is sok, otthon ülök egész nap, mert falun lakom, ahol semmi lehetőség.
2012. ápr. 30. 10:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Váltottam egy munkahelyet, így most többet keresek :)
2012. ápr. 30. 19:18
 14/14 anonim ***** válasza:
+ belekezdtem több vállalkozásba is mert ráébredtem, hogy több lábon kell állni ahhoz, hogy az ember biztonságban érezze magát.
2012. ápr. 30. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!