Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért untatja az embereket...

Miért untatja az embereket mindig amiről beszélgetek velük?

Figyelt kérdés

Sose beszélgetnek velem csak válaszolgatnak, szóval gondolom untatja őket. Miről lehet kamaszokkal, iskolában vagy interneten beszélgetni, ami érdekli is őket?

Én hétköznapi dolgokról, iskoláról és időjárásról szoktam, az szerintetek is unalmas?

15/F

2012. ápr. 26. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mobiltelefonok, Facebook és a SZEX. Ezek mindig bejönnek.
2012. ápr. 26. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagy tevhit ez a tema dolog. Nem az a lenyeg hogy mit mondassz hanem az hogy hogyan. A lelkiallapotod tukrozodik a testbeszededben, a hanghordozasodban, az arckifejezesen.

A jo hir az hogy a rendszerben okozhatsz rovidzarlatot.

Probald csak ki legkozelebb ha az idorol beszelsz, beszelj ugy mintha a legnagyobb szenvedelyedrol beszelnel.Kepzel el mit mondanal, hogyan mondanad, milyenek lennek a mozdulataid stb.

Probald ki csak egyszer.

2012. ápr. 26. 18:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Na jó, azért ez a sablonos fecsegés az iskoláról és az IDŐJÁRÁSRÓL (??? - maximum ha meteorológus vagy és tudsz valami tényleg érdekeset mondani), ez tényleg baromi unalmas lehet.

Mindenki arról szeret beszélgetni, ami őt érdekli. Ha nincs olyan, ami mindkettőtöket érdekelne, akkor elég nehéz egy jót beszélgetni. Ha mondjuk A-t a foci érdekli meg a diszkó zene, B-t pedig a filmek és a konyhakerti növények, akkor nem nagyon tudnak miről beszélgetni.

Más kérdés, hogy persze ha vannak aktuális dolgok, amik mindkét felet érdeklik és érintik, akkor valószínű, hogy egy darabig lesz miről társalogniuk.

De igazából ez tényleg nem úgy megy, hogy "na, én most odamegyek xy-hoz, és elbeszélgetek vele az időjárásról", hanem mit tudom én, megkérdezed, hogy milyen napja volt, mi történt vele, hátha mesél valamit, amiről aztán lehet beszélgetni, aztán egyik témából jön a másik.

2012. ápr. 26. 19:14
 4/4 anonim ***** válasza:
az emberek szeretik, ha magukról beszélhetnek, ha fontosnak érezhetik magukat. kérdezgesd a hobbijáról, arról, hogy mit szeret csinálni, majd szólj hozzá az ő témáhájoz. aztán ha rendes emberrel van dolgod akkor visszakérdez, és elkezded érdekelni őt azáltal, hogy te érdeklődsz iránta. de ez nem mindig így van:)
2012. ápr. 28. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!