A "menők" jelölgetnek embereket a facebookon vagy őket jelölik?
Jó, tudom ez szánalmas és hülye kérdésnek tűnhet, de előbb olvassd el :)
Tehát alapvetően ez egy tiniket érintő kérdés... én már idősebb vagyok, de pszichologia és viselkedés tanulmányozás cáljából fontos megtudnom.
tehát a középsulis "menők" ugyebár az a réteg, aki jól néz ki, bulizik, rengeteg haverja van stb, a kérdés h az online világban az ilyen emberek úgymond felkérik a többieket arra, hogy részesüljenek az életükből ergó bejelölik a többieket vagy ők csak engedélyezik a részesülést azzal, hogy elfogadják más bejelölését?
vegyünk egy példát, ha valaki bejelöl a suliból 100 embert, akkor az a 100 ember látni fogja azt a képet amit felállít magáról (igaz vagy hamis kép, lényegtelen most) ezálltal nőhet a népszerűsége, ugyanakkor egy olyas valaki aki pl csak a haverjait jelöli be annak nem tud nőni a népszerűsége, nem ismerik meg (virtuálisan)
... a példát tekintve egyértelmű lenne, hogy a menők jelölgetnek mindenkit, h mégtöbben megismerjék őket. De vajon a valóság egyezik ezzel az elmélettel vagy sem?
Főleg a "menők" jelölnek, és egymást is jelölik.
Akinek van vagy 500-1000 fb ismerőse az aktívabb, többet kezdeményez(jelöl), tehát általában nem őket jelölik(csak a hasonszőrűek) hanem ők jelölnek másokat.
A "menok" jelolik a "menoket". Engem is szoktak, de ha nem erdekelnek nem igazolom vissza. O ugysem reagalna meg veletlenul sem semmire amit megosztok, csak azt varna hogy en lajkolgassam meg nyaljam a s..get.
Vannak olyan "menok" is akik csak a tobbi "meno"t jelolik vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!