Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A "menők" jelölgetnek embereke...

A "menők" jelölgetnek embereket a facebookon vagy őket jelölik?

Figyelt kérdés

Jó, tudom ez szánalmas és hülye kérdésnek tűnhet, de előbb olvassd el :)

Tehát alapvetően ez egy tiniket érintő kérdés... én már idősebb vagyok, de pszichologia és viselkedés tanulmányozás cáljából fontos megtudnom.

tehát a középsulis "menők" ugyebár az a réteg, aki jól néz ki, bulizik, rengeteg haverja van stb, a kérdés h az online világban az ilyen emberek úgymond felkérik a többieket arra, hogy részesüljenek az életükből ergó bejelölik a többieket vagy ők csak engedélyezik a részesülést azzal, hogy elfogadják más bejelölését?

vegyünk egy példát, ha valaki bejelöl a suliból 100 embert, akkor az a 100 ember látni fogja azt a képet amit felállít magáról (igaz vagy hamis kép, lényegtelen most) ezálltal nőhet a népszerűsége, ugyanakkor egy olyas valaki aki pl csak a haverjait jelöli be annak nem tud nőni a népszerűsége, nem ismerik meg (virtuálisan)

... a példát tekintve egyértelmű lenne, hogy a menők jelölgetnek mindenkit, h mégtöbben megismerjék őket. De vajon a valóság egyezik ezzel az elmélettel vagy sem?

2012. ápr. 21. 00:31
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem egyezik. engem a "menők" jelölgetnek általában még ha nem is vagyunk közelebbi kapcsolatban, én nem jelölöm őket, direkt :D
2012. ápr. 21. 00:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ők jelölgetnek, én a közelebbi ismerőseimen kívül nem nagyon jelöltem be senkit, később jelöltek be engem az ilyen menőnek számító alakok. Én nem szoktam bejelölni senkit akire nem vagyok kíváncsi. (És vissza se.)
2012. ápr. 21. 01:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Főleg a "menők" jelölnek, és egymást is jelölik.

Akinek van vagy 500-1000 fb ismerőse az aktívabb, többet kezdeményez(jelöl), tehát általában nem őket jelölik(csak a hasonszőrűek) hanem ők jelölnek másokat.

2012. ápr. 21. 12:19
 4/4 anonim ***** válasza:

A "menok" jelolik a "menoket". Engem is szoktak, de ha nem erdekelnek nem igazolom vissza. O ugysem reagalna meg veletlenul sem semmire amit megosztok, csak azt varna hogy en lajkolgassam meg nyaljam a s..get.

Vannak olyan "menok" is akik csak a tobbi "meno"t jelolik vissza.

2012. aug. 20. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!