Jól kijössz az osztálytársaiddal? Szereted az osztályod?
Hát én utálom az osztályom. Összetartás nuku, kivéve ha engem kell csesztetni. Van az osztályba egy olyan elvetemült vadállat hogy ritka. Mellesleg az illető fiú ha nem lenne egyértelmű. Csoportokra oszlunk:vannak a menő fiúk kb. 3-an vannak a középszerű fiúk 5-en a maradék 2 fiú meg a csicska kategóriába tartozik. A lányoknál a következő a helyzet:van 3 menő csaj, van 3 középszerű csaj, van 3 cigó csaj akik közül az egyik félig a menő csajokhoz tartozik a másik kettő meg elvan egymással, van egy olyan lány aki vagy a középszerűekhez csapódik néha vagy a menőkhöz akik megtűrik maguk között de igazából nem tartozik hozzájuk meg vagyok én aki egyik klikkbe se tartozik.A lányok kibeszélik egymást, úgy röhögcsélnek mintha egy csepp iq-juk se lenne, undokok,gonoszak szóval nem érdemes hozzájuk szólni. A fiúk olyanok mintha egy másik fajhoz tartoznának. Ordibálnak, szidják a másikat, ha kedvük támad csak úgy nyakonverik ,megfricskázzák vagy pofonvágják az egyik csicska fiút. Erre ő csak ennyit mond tök halkan:Heee!! Ja és csúfolják is mivel kövér:dagadt genyó,kocagenyó,zsírdisznó,kis koca. Ált. ilyeneket mondanak neki. Engem általában azért piszkálnak mert szünetben a wc-n vagyok és nem mek ki szünetre. Minek menjek ki? Csak hülyén ácsorogjak egyedül egy sarokba vagy mi? Van egy legjobb bnőm de elköltözött. Így is tartjuk a kapcsolatot de már nem egy suliba járunk. :( Rossz osztály a miénk. Örülök hogy ez az uccsó évem velük. Valszeg végigvigyorgom majd a ballagást. :D
L/14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!