Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jól kijössz az osztálytársaidd...

Jól kijössz az osztálytársaiddal? Szereted az osztályod?

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 11:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%
én se bírom az osztályom... nem tudok összebarátkozni velük valahogy, pedig tényleg lennének érdekes és úgy látom igen jófejek is köztük, de egyszerűen nem, már megvan, hogy ki kivel, engem betettek egy csaj mellé, akivel olyan szinten nem is értjük meg egymást, hogy nem értem, ő miért szeretne barátkozni velem. próbálok én is nyitni satöbbi... de nyáron ez meg főleg elmarad. valszeg találkozom majd kb. három osztálytársammal. csodás. bár annyi tényleg jó, hogy nem vágyom a társaságukra...másrészt meg olyan magányos dolog ez így..
2009. jún. 22. 14:56
 12/21 anonim ***** válasza:
77%
Igen, nagyon szeretem az osztályomat. És nagyon fognak hiányozni, ha elballagok...:'(
2009. jún. 22. 17:05
 13/21 anonim ***** válasza:
80%
Én a 19 főből körülbelül 3-4 fővel nem igazán jövök ki. De nem arról van szó hogy sértegetjük, szivatjuk egymást hanem max köszönünk egymásnak és ennyi. A többiekkel már más a helyzet... Velük rendesen el lehet beszélgetni, sok közös témánk is van, és így könnyű barátkozni is.
2009. jún. 22. 18:26
 14/21 anonim ***** válasza:
80%

Hát én már két éve végeztem, de nálunk elég vegyes volt az osztályközösség.

Mivel két tannyelvűbe jártam az osztálynak a felét tulajdonképpen csak névről, felületesen ismertem, velük kb. köszönőviszonyban voltam és ennyiben ki is merült az ismeretségünk. (Az első évben, amikor megismertük egymást, nekünk heti 19 óra csoportbontásban volt, ami azt jelenti, hogy egy nap max. két óránk volt együtt.) Ráadásul pont az a fele, amiben én voltam, sokkal széthúzóbb volt mint a másik. Azok a lányok, akikkel egy csoportban voltam vagy már régebbről ismertek valakit, a másik csoportból, ezért inkább oda húztak, vagy pedig a tipikus "mindenkit utálok, és milyen tirpákok és bunkók az osztálytársaink" voltak, abba egyszerűen belefáradtam. Úgyhogy utolsó évben már csak egy csaj volt, akiért viszont éltem-haltam már régóta is, mert nagyon jó arc volt, és hasonló zenéket hallgattunk. De ő meg egy sz@rok bele mindenbe emberke volt, ráadásul depresszív beütéssel, szóval volt olyan, hogy nem bírt elviselni senkit. Úgyhogy meguntam, hogy mindig nekem kellett könyörögni, hogy találkozzunk, szóval már vele se tartom a kapcsolatot. De igazából mire mindenkit megutáltam, addigra lett egy komoly kapcsolatom, és az sokat segített. Meg voltak a sulin kívül is barátnőim. Igazából most szenvedek jobban barátnőhiányban, mióta felköltöztem Pestre, hogy továbbtanuljak. (Az én környékemről általában Szegedre szoktak menni.) Nem tudom, hogy vannak-e máshonnan barátaid, de ha nem, akkor ajánlom hogy ismerkedj másokkal, nekem baromi sokat segített, hogy egyrészt kipanaszkodhattam magam, hogy nem túl jó a suliban, másrészt volt kinek panaszkodni. :-)

2009. jún. 23. 02:39
 15/21 anonim válasza:
Ó, az én osztályom jó osztály. Szeretik egymást, és összetartanak, csak azt nem veszik észre, hogy én is létezem. Ha pedig igen, akkor csak azért, mert nálam van fejfájásra gyógyszer, sebtapasz, és amúgy meg kussoljak, és ne akarjak osztálypénzt szedni (hálátlan munka). Különösebb bajom senkivel sincs, de az biztos, hogy nem a gimnáziumi éveim lesznek a legszebbek az életemből. Nálunk nincs cukcsi beszcsi, csak kiközösítés, pedig igazán nem mondhatja rám senki, hogy nyuszi vagyok, mert nem. Talán éppen az a gond, hogy mindig megvan a saját véleményem, és el is mondom, ha úgy adódik, és nem egyszer nekem van igazam, amit nehezen tűrnek. (Ha pedig nekik, akkor meg azon csodálkoznak, hogy én miért nem akadok fenn ezen.) Nem tartozom a csúnya-duci kategóriába sem (az más, hogy én őket is embernek, néhányukat barátnak tekintem), egyszerűen nem kedvel az osztályom, és ezt elfogadtam, nem erőltetem rájuk magamat.
2009. aug. 23. 02:16
 16/21 anonim ***** válasza:

Imádom őket:D Három csaj van az osztályból, akit nem igazán csípek, de velük nem ápolok mélyebb kapcsolatot, és ennyi. 5 évfolyamos osztályba járok, ez a negyedik évünk együtt, és már annyira összekovácsolódtunk, hogy jövőre, amikor elballagunk, érzem, hogy napokig sírni fogok:D Jó helyre csöppentem, szerencsém van.

17/L

2009. okt. 5. 18:59
 17/21 anonim ***** válasza:
van egy lány az osztályba, aki azt képzeli magáról hogy ő a világ közepe.feltünési mániája van és állandóan mindenkit csak kritizál, mindenki utálja.állítólag van egy barátnője de az is csak felületesség mert a lány barátnője elmondta nekem hogy ki nem állhatja ezt a kis plázacicát.amúgy ezt leszámítva jó kis osztály.;)
2010. márc. 3. 18:11
 18/21 anonim ***** válasza:
72%
Én nem szeretem az osztályomat. a fiúk tiszta bunkók és szinte mint a lányok, mindenkit kritizálnak és közben meg 2 értelmes szót nem tudnak mondani, kivéve ha oltogatnak -.- ... lányok meg szinte mind 'nyalista' és 'rajcsi'.. nekik sem mindegy h. ki mit csinál, mindenbe bele kell szólniuk és baszogatni a másikat, aki éppen nem a barátocskája. szóval nincs sok barátom, max. 4, de ők a rajcsikkal szeretnek vegyülni hogy menőbbnek érezzék magukat ...... 7.-es vagyok, már csak 1 év van velük. nagyooon remélem hogy gimiben normális osztálytársaim lesznek.
2010. máj. 10. 20:49
 19/21 anonim ***** válasza:

(20:49-es vagyok)

szóval így elolvasni kicsit durvábbnak tűnik mert van mikor tökre szeretem őket meg minden :D csak nem mindig :P ...

2010. máj. 10. 21:04
 20/21 Aubrey* válasza:

Nem. Annyi szerencsétlen,akaratos,idegesítő,nyafogó,ordibáló,agyamat felbaszó,kétszínű,szánalmas,pervelz állatot... -.-"

Meg nem egyszer volt olyan hogy testileg bántalmaztak valakit. Zúzódások,csonttörés...:S Hát f*szom ha ez osztály akkor rajság van királyság van-.- Amúgy 2 lánnyal vagyok nagyon jóba és mi 3an lányok megvagyunk valahogy nehezen!

2010. aug. 5. 13:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!