Jól kijössz az osztálytársaiddal? Szereted az
osztályod?
eltekintve a pár kis nyomi csajtól, akik mottója a pasik jönnek mennek, barcsinő meg örök...és cukkcsi a világ stb..
akik szerint ha te nem vagy ilyen hanem hűséges a párodhoz akkor nyomi vagy és szégyen és szánalom és buta. Meg ha mondjuk visszaszólnának nekik a normálisak, megvédenék magukat akkor tetszene.Nem bírom a kis mimózaságot se. egyszóval nem.. csak az osztály felével
2009. jún. 22. 11:53
van egy pár (3-4) szarkeverő csaj az osztályban, akik mindenkit lefülelnek és kiszínezve elpletykálják a sztorikat, amiket hallottak. na velük nem nagyon vagyok jó viszonyban:) egyébként szeretem az osztályomat, de akiket a legjobban, azokkal kis csoportban járunk mindenhova (kb 7-8 fő) .
2009. jún. 22. 11:58
3/21 A kérdező kommentje:
Ha a felével az már szerintem jó arány. Én szinte senkit se birok az osztályba. Vannak páran akikkel néha beszélek, de nem vagyunk barátnők. És még 3 évet ki kell bírnom velük. :-[
Hát... eltekintve a k betűsöktől amik úgy heten vannak a 22-ből egészen szeretem őket, de a k betűsöket gyűlölöm. Szarkeverők, hazudósak, cukcsin beszcsiznek, a plázában alszanak és pascsikáznak...
2009. jún. 22. 12:16
Ez szerintem hülye hozzálállás hogy "még 3évet kell kibirnom", én is ilyen voltam 9.be, kis nyuszi srác,12.re az osztály arca, a legmenőbb arc lettem az osztályba.
Bízz magadba.
2009. jún. 22. 12:26
6/21 A kérdező kommentje:
Nálunk pár fiú is cukcsin beszcsizik, pedig nem bu.zik. pl.: a padra ezt írták: "majd osztkircsin jól bebaszcsizunk". És ez elég idegesítő. A lányok többsége meg pláza cicának adja ki magát, legalábbis azt képzeli magáról, hogy ő az, pedig elég rondák. Meg van pár lány, aki azért is beszól, ha nem úgy ülsz, ahogy neki tetszik. A többi lány meg állandóan csak pasizik, és bulizik, közbe meg bukásra áll és másokat néz le. Utálom ezt az osztályt.
12: 16-os :D ez jó, nekünk is van szülcsinapcsi bulcsi, meg ajcsi és racsi és már nem tudom mit csináljak.Egy fiú oszttársam megkérdezte tőlük h miért nem tudnak magyarul beszélni,meg mi a jó ebben, erre azt mondták hogy mert ez oan cukkkii!! erre a fiú: Akkor Bazcsizd meg :D nem értem amúgy, sok pasinak tetszik és bámulják őket. tehát amíg ezek valakinél népszerűek addig lesznek is ezzel a pasik is minősítik magukat, hogy idáig terjed csak az igényük...(tiszt.kivétel) osztályban hálistennek a fiúk utálják. Jah amúgy meg a féltékenység és irigység...pff az beszél a szarkeverőkből..engem is utálnak (nem vok egoista azokat is utálom) de mondták h azért utálnak mert az összes fiúnak én tetszettem. Hát nem csodálom,mert ők tudnának jobban is kinézi mint most de ahoz agy is kell és értelmes kisugárzás. érettségin meg majd a westend üzleteinek elhelyezkedéséből felelnek vagy mi?..ááá nem bírom:D
2009. jún. 22. 12:29
8/21 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekelnek az osztálytársaim. Ha valami olyat mondanak nem veszem magamra, és nem törődök vele. 1 nap után úgyis elfelejtik. Egyébként ők se törődnek velem. Szünetekbe inkább csak a padba ülök, és vannak még páran, akik ilyenek.
12:26 v.ok, próbálj meg barátkozni, vagy vedd rá azokat akik a padba ülnek hogy menyetek ki eggyütt szünetre.
Én nem azért lettem a legnagyobb arc a 40fős osztályomba mert mindkét oldalamon egy csajjal járkáltam meg stb, hanem megvédtem a haverjaimtól azokat az oszálytársaimat akik visszahúzódók voltak.
És ezért nem lettem kisebb senki szemébe sem sőtt.......
2009. jún. 22. 12:39
én imádom az osztályom. tényleg egy összetartó közösség vagyunk, most nyáron is találkozgatunk, összejárogatunk. szeretem őket. persze nálunk is vannak klikkek, de mindenki el tud beszélgetni mindenkivel.
2009. jún. 22. 13:11
További kérdések: