Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az idős emberek is teljes...

Az idős emberek is teljes életet élnek?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 13:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, ők csak egy felet.
2012. ápr. 25. 14:51
 2/5 anonim ***** válasza:
A fene egye meg én is ezt akartam írni :)
2012. ápr. 25. 15:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hiányoktól terhes, deprimált, "nyögvenyaelős" életet bármilyen korosztályban lehet élni: 20 évesen éppúgy, mint 50, majd 70-80 éves korban. Rengeteg függ az adott alany lelki/szellemi alkatától, más oldalon pedig anyagi lehetőségeitől. A megfelelően erős tartású, jó adottságú, személyiségű ember minden életkorban képes arra, hogy úgy élje az életét, ahogy számára teljes.
2012. ápr. 25. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Ameddig kitart a testi és szellemi egészségük, addig igen.

Pont a napokban beszélgettem erről egy idős nénivel.

Ő nagyon jó testi-szellemi állapotnak örvendhet. Már 80 éves, de még a földön térdelve lovacskázik a dédunokákkal :)

Azt mondta, hogy gyorsan, betegség nélkül, eleludva és soha többé föl nem kelve akar majd elmenni, ha lejárt az ideje.

Nem akar hónapokig-évekig leépülve vegetálni egy ágyban más emberekre utalva még az ürítkezés tekintetében is.

Szerintem igaza van.

30F

2012. ápr. 25. 15:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Másodiknak : Jah ilyen válságos időkben a kommentbetyárok versenye is fokozódik XDD
2012. ápr. 25. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!