Azok a férfiak, akik utálják a nőket miért utálják őket? Mi az a dolog, ami odáig vezet, hogy meggyűlőlik a női nemet?
Itt GYIK-en annyi ilyen nőellenes kérdést lehet olvasni, hát kíváncsi lettem, hogy vajon miért vannak ezek :) volt olyan, hogy "a nők többsége nem képes gondolkodni", de olyat is láttam már, hogy "az összes nő r*banc". Mi kell ahhoz, hogy valaki ilyen véleményt alkosson és nyilvánosan ki is mondja ezt?
(Köszönöm, olyan válaszokra most nem vagyok kíváncsi, hogy na de a nők többsége tényleg hülye stb, a kérdésre várok válaszokat!)
Nekem mindig valahogy olyan barátnőim vannak, akik sokszor kiakadnak, baráti körömben is ezt veszem észre...
Ezért nem utálom a nőket, de feltételezek valamiféle ideggyengeséget.
Családomban lévők nagy része is nyugtatókon él.
Egyáltalán nemis tudom, hogy találkoztam-e már olyan nővel, ami nem sértődik be kicsi dolgokon, nem kreál értelmetlen vitákat.
21F
"Mi kell ahhoz, hogy valaki ilyen véleményt alkosson és nyilvánosan ki is mondja ezt? "
Hát véleményem szerint, ehhez kell egy bizonyos fokú degeneráltág, korlátoltság, beszűkülés, kulturálatlanság, sötétség. Még mit mondjak? Ja és szerintem az ilyen férfi nem igazán "férfi" ott...És ez pedig egy fajta védekezés, hogy a nőket szidja. ( Nagy fokú önbizalom hiány, amit azzal kompenzál, hogy egy álarcot veszi fel és lehet, hogy kívülről nagyképűnek tűnik, de hát tudjuk, hogy mi áll ennek a hátterében) Nekem az is nagyon unszipatikus, amikor valaki a volt párját szidja a sárga földig. Azt hiszi, hogy majd megsajnálom. De igazából ettől a fajta gondolkodásmódtól hányok. Most vagy együtt van valakivel, vagy szakít vele. De, hogy még után szidja, hogy ilyen volt, meg olyan volt. Primitiv nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!