Mi az első gondolatod egy hajnali telefonhivásról?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 21. 19:04
21/30 anonim válasza:
1,Már megint nem vettem le a hangot...
2, Mi baj történt?
22/30 anonim válasza:
Olyan kómás lennék hogy ha meg is nézném a kijelzőt, rohattul nem fognám fel, ugyhogy felvenném és várnám hogy mi van, ha fontos kapcsolnék, ha nem akkor meg rába*szom a telefont, azt csőő..
23/30 anonim válasza:
Szám nélkül hívom, és jól megszivatom...
Mindenki abból indul ki, hogy őt hívják? Hát nem, telefonbetyárkodunk!
24/30 anonim válasza:
Első gondolat: mi történt?
Felvenném, majd ha bagatell dolog, akkor: anyád b@zmeg, miért most kellett? Közben persze válaszolgatnék neki, de magamban elküldeném a halál f@szára.
25/30 anonim válasza:
A közvetlen családtagjaim biztos nem hívnának hajnalok hajnalán,mivel együtt élünk,csak annyi lenne,hogy átszólnak az én szobámba.Amilyen kómás vagyok reggelente,vagy kinyomnám,vagy felvenném és elküldeném a halál véres f@szára.
26/30 anonim válasza:
Mivel dél körül venném észre a nem fogadott hívást, így az lenne az első gondolatom, hogy vajon mit akarhatott a hívó.
Ha "magánszámról", vagy egy ismeretlen számról hívott volna valaki, akkor meg az jutna eszembe, hogy téves hívás volt.
27/30 mus musculus válasza:
Ha arra riadok, többnyire egy laza "B*ssza meg!"
28/30 anonim válasza:
Hogy a hülye legjobb barátom egy buliból hazafele, totál elázva telefonál megint, hogy én mondjam meg, hogy éppen hol van :).
L/25
29/30 anonim válasza:
Első gondolatom az lenne hogy k*csög ébresztőóra, aztán ráeszmélnék hogy ez hívás, majd felvenném és ki is derülne hogy ki mit akar...
30/30 anonim válasza:
Éjjel ki van kapcsolva a telefonom :D Amúgy semmire. Hogy ki a f.sz hívogat ilyenkor?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!