Nyáron szoktatok meztelenül lenni otthon a lakásban?
18:23
Várlak a szakrendelésemen!
Méghogy nincs ezzel semmi baj, ne haragudj, elég bizarr az ami szted természetes. Próbáljuk majd gyopsan kikezelni, de nem lesz túl rövid, makacs egy betegség ez nagyon.
Hozzá teszem, jogilag is büntetendő ám a magamutogatás, azaz exhibionizmus, olvvas bele a Btk-ba, ha közterületen meztelenkedsz, akár bilincsben is elvihetnek, aztán meglátod mi lesz. Volt már ilyen esetem.
Én otthon imádok meztelenül járkálni, családi házban lakom és nem látnak be! Olyan jó érzés egyszerüen nem tudom megmagyarázni miért, de jó és élvezem. :)
18/L
19:43-nak!
A kérésben elhangzott az a szó hogy LAKÁSBAN!
Tehát ne beszélj már itt közterületekről!
Strandon kényelmetlenül érzem magam bikiniben, de itthon, ha egyedül vagyok, gyakran mászkálok meztelenül. Meg én személy szerint jobban szeretek főzni, mosogatni, vasalni, teregetni, porszívózni, takarítani, zenét hallgatni, olvasni meztelenül nagy melegben. Az utcáról nem látnak be, és csak akkor vagyok ruha nélkül, ha egyedül vagyok itthon, vagy a többiek alszanak.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!