Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti ismertek szemelyesen...

Ti ismertek szemelyesen gazdag embert (embereket)? Munkaja apaljan megerdemli szerinted azt a fajta eletstilust amit el?

Figyelt kérdés
Ha igen, mit gondoltok az eletstilusrol amit el? Volt olyan hogy mosolyogsz neki, mikozben magadban azert fojtogat az irigyseg?

2012. ápr. 19. 07:25
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Szerintem az ha valaki soha életében nem dolgozik semmit az nem jó a személyiségének. Mint tapasztalat, veszít.

Én örülök hogy volt részem egy cégnek, csapatnak a része lenni, belelátni egy multi napi dolgaiba, az emberek viselkedésébe. Őszintén mondom, hogy hasznomra vált.

2012. ápr. 20. 08:23
 22/23 anonim ***** válasza:

tegnap 19:18 vagyok

Igen voltam Miami-ban többször is (idén is megyünk)

Hogy milyen? Varászlatos hely,de nincs ott semmi.Csak egy nagy tengerpart.Egy kicsit unalmas annak aki nem akarja egész nap a hasát sütögetni,és nem tud szörfözni.Nem sok mindent lehet ott csinálni. Volt alkalmunk igaz szegény negyedek is látni(ki gondolná,hogy egy napos városban olyan szegény,lerobbant helyek is vannak mint nálunk pl a régi 8.ker.)San Francisco sokkal jobb város vagy akár New York.Ott vannak látnivalók.

Igaz a húgom nem dolgozott,de ez nem azt jelenti,hogy nem veszi ki a részét valamiben.Mivel megteheti a hobbijának él.Természet fotós lett.Amibe beletartozik a búvárfotózás is.Egy helyi természeti újság át is szokott venni képeket tőle.Voltaképpen ha úgy vesszük dolgozik,de nem kényszerből.Nem kell hajnalba kelnie,gyárba mennie,nincs főnöke stb. Nem rossz élet az..

2012. ápr. 20. 10:13
 23/23 anonim ***** válasza:
Ismerem saját magam. Örököltem elég sokat, felével a börzén tevékenykedem és nagyon is jól élek. A baj csak az, hogy kevés 21 éves lány van, aki ilyen, mint én, szóval nagyon kevés barátom van. Nem vagyok fennhéjázó, sőt, igyekszem titkolni az egészet, de nagyon nehéz, mert igenis megengedek magamnak dolgokat. Márkás ruhák, utazások. Egyszer találkoztam egy ismerősömmel a repülőtéren, mindketten Németországba utaztunk. Megkérdezte tőlem, hogy hol ülök. Nagyon kellemetlen volt, de muszáj volt megmondanom, hogy az első osztályra szól a jegyem. Nehéz az, amikor te magad gazdag vagy, de a körülötted lévők nem igazán. A szüleim is tehetősek, de mindig arra neveltek, hogy ne dicsekedjek és nem is teszem ezt. Ami azt illeti, nekem szerencsém volt, nem is számítottam arra, hogy én fogok örökölni, de úgy gondolom, hogy megérdemeltem és hogy okosan bánok ezzel a vagyonnal. Gyerekeknek segítek, vagy másoknak, akik nehezen élnek. Ismerek más gazdagokat is, akiktől hánynom kell, olyan primitívek. Ha nincs BMW-d, akkor nem vagy senki. Márpedig nekem nincs BMW-m, de eszem az igen és ez többet ér...
2012. aug. 8. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!