Ti ismertek szemelyesen gazdag embert (embereket)? Munkaja apaljan megerdemli szerinted azt a fajta eletstilust amit el?
Szerintem az ha valaki soha életében nem dolgozik semmit az nem jó a személyiségének. Mint tapasztalat, veszít.
Én örülök hogy volt részem egy cégnek, csapatnak a része lenni, belelátni egy multi napi dolgaiba, az emberek viselkedésébe. Őszintén mondom, hogy hasznomra vált.
tegnap 19:18 vagyok
Igen voltam Miami-ban többször is (idén is megyünk)
Hogy milyen? Varászlatos hely,de nincs ott semmi.Csak egy nagy tengerpart.Egy kicsit unalmas annak aki nem akarja egész nap a hasát sütögetni,és nem tud szörfözni.Nem sok mindent lehet ott csinálni. Volt alkalmunk igaz szegény negyedek is látni(ki gondolná,hogy egy napos városban olyan szegény,lerobbant helyek is vannak mint nálunk pl a régi 8.ker.)San Francisco sokkal jobb város vagy akár New York.Ott vannak látnivalók.
Igaz a húgom nem dolgozott,de ez nem azt jelenti,hogy nem veszi ki a részét valamiben.Mivel megteheti a hobbijának él.Természet fotós lett.Amibe beletartozik a búvárfotózás is.Egy helyi természeti újság át is szokott venni képeket tőle.Voltaképpen ha úgy vesszük dolgozik,de nem kényszerből.Nem kell hajnalba kelnie,gyárba mennie,nincs főnöke stb. Nem rossz élet az..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!