Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti ismertek szemelyesen...

Ti ismertek szemelyesen gazdag embert (embereket)? Munkaja apaljan megerdemli szerinted azt a fajta eletstilust amit el?

Figyelt kérdés
Ha igen, mit gondoltok az eletstilusrol amit el? Volt olyan hogy mosolyogsz neki, mikozben magadban azert fojtogat az irigyseg?

2012. ápr. 19. 07:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
nagybátyám piszok gazdag és meg is érdemli.
2012. ápr. 19. 10:42
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is ismerek gazdagokat.Egy férfit aki szegény falusi családból származik és sikerült vállalkozást alapítania.Örökölt vagy valami hasonló , csak 1 érettségije van.De a házassága ráment a munkára.Lehet van neki több háza meg szuper autója de egyedül él.Volt neki felesége és 4 gyermeke de ők az édesanyjukkal élnek.

Miért kellene irigynek lennem?Ő megérdemelte , sokat dolgozott hogy elérjen valamit.

2012. ápr. 19. 11:18
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy ffi valamikor szeneskent dolgozott, ami eleg faraszto es komoly fizikai munka. Kozben az ures uvegeket, papirokat gyujtotte es leadta, hiszen penzt kapott erte. Nagyon szegeny csaladbol szarmazott, viszont igy kezdte az eletet, ma mar gazdag, ingatlanokkal foglalkozik, tehat en pl. csodalom, mivel megerdemelte, es megdolgozott azert, amije van!
2012. ápr. 19. 11:31
 14/23 anonim ***** válasza:
91%

Én egy gazdag embert ismertem közelebbről.

3 házzal arrébb lakott, de már elköltözött.

Vállalkozó volt, és nem fizetett ki senkit.

Azért is költözött el mert jöttek ide ilyen 200 kilós kopaszok:) Arra felesleges válaszolnom hogy megérdemelte vagy nem. A 200 kilós kopaszokat megérdemelte az biztos:)

2012. ápr. 19. 11:39
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen,ismerek.A volt általános iskolai osztálytársnőm,szomszédom,barátnőm.Alkoholista anya mellett egy lakótelepen nőtt fel.Többször verte az anyja mint dicsérte.Már 12 évesen azt mondogatta,hogy egyszer lelép,és soha nem fog az anyjával találkozni.18 évesen az élet úgy hozta,hogy elköltöztünk,és nem találkoztunk elég sokáig.Pár éve,hogy bejött az internet,és az iwiw,ott találtam rá újra.Írtam neki,visszaírt,majd levelezgetni kezdtünk(majdnem 20 év telt amióta nem láttuk egymást)

Tavaly voltam nála nyaralni 2 hetet.Jobban mondva csak pár napot voltunk Angliában,majd elvit egy csodás afrikai nyaralásra.Ott voltunk 2 hetet)Angliában él,és saját kis cége van.Gazdag ember.Mindene megvan amire szüksége van.Az ideje nagy részét utazásokkal tölti.Boldog házasságban él,a gyerekeinek is mindenük megvan.Elmesélte,hogy23 évesen az akkori barátjával kijött Angliába (akkor még elég nehéz volt,nem úgy mint ma)és egy raktárban dolgozott.Alig tudott angolul,de az anyjától menekülni akart mindenáron.Kint pár hónap utána barátja elhagyta,így magára maradt úgy,hogy beszélni sem tudott.Ezért éjjel-nappal dolgozott,hogy ne legyen egyedül,és halljon beszédet.Felfigyeltek a munkamániájára,és befizették egy angol tanfolyamra.Amikor már kommunikált,felajánlottak neki egy supervisor állást.Elfogadta.Ez által üzleti kapcsolatai lettek,és az egyik kollégájával elindítottak egy vállalkozást.Pár évig együtt dolgoztak,majd az üzlettársa úgy döntött Ausztráliába költözik,és a részét eladta a barátnőmnek.Ahogy mondja mindig.Jó helyen volt jó időben. Ma sikeres üzletasszony úgy,hogy se diplomája,se nyelvvizsgája nincs.Nem lett beképzelt,sőt tök jó fej.Érdekes a gazdagok világa,mert nekik nincs gondjuk,hogy mit egyenek,miből éljenek,mire maradjon pénz.

Simán otthagy az üzlet több száz fontokat,pedig csak bevásárolni mentünk..Nem kell néznie az árakat,bármit megvehet.Mivel Anglia nem egy meleg ország így csináltatott egy belső medencét,hogy tudjanak úszni is.(nagyon király, a pincében építették ki neki)Én nem irigykedem rá,mert tudom milyen gyerekkora volt,és úgy látszik igaz,hogy az élet idővel kárpótolja azokat akiknek nehéz gyerekkoruk volt.

Na és én? Én boldog gyerek voltam,csodás anyával.Lediplomáztam még anno annak idején,mégis 3 hónapja elvesztettem az állásomat.Sehová nem akarnak felvenni,mert 39 évesen már "öreg vagyok".

De a barátnőm nem hagyott cserben.Azt mondta rajtam áll,hogy mikor megyek ki.Állást azonnal ad,de ha nem akarok a beosztottja lenni,akkor is lesz állásom,mert intézkedik.Addig élhetek náluk ameddig akarok,akár családostul is. (a 19 éves lányom nagyon nyaggat,hogy menjünk ki) Még gondolkodom,de nem utasítottam el..

2012. ápr. 19. 11:50
 16/23 anonim ***** válasza:
Aki én ismerek, igen. Néha kicsit nagyképű és türelmetlen az emberekkel, de amúgy kezelhető. Nem sokszor beszélünk, távoli ismerősök vagyunk.
2012. ápr. 19. 13:15
 17/23 Andizsuzsi ***** válasza:
Nekem 2 gazdag ismerősöm van, mindketten nagyon sokat dolgoztak-dolgoznak érte. Mindketten nagyon normálisak, cseppet sem nagyképűek, és a gyerekeiket is úgy nevelik, hogy ne legye nekik természetes ami van, törekedjenek -egyenlőre a tanulásban.
2012. ápr. 19. 14:50
 18/23 anonim ***** válasza:
Nekem 2 gazdag ismerősöm van.Az egyik egy 25 éves lány,több diplomával,a szülei még eltartják.Halál normális,ritka jó ember.A másik vállalkozó,ő szegény családban nőtt fel.Ő 0-24-ig dolgozik azért,amije van,nem irigylem ezért.
2012. ápr. 19. 15:05
 19/23 anonim ***** válasza:
96%

ÓÓÓÓÓ igen.A húgom.(3 évvel fiatalabb nálam)

16 évesen a telep legbombázóbb csaja volt.Mint egy baywatch lány.Gyönyörű alak,csodás mellekkel. A haverjaim egytől-egyig bele voltak zúgva.19 évesen elment a barátnőjével Saint-Tropez-ba nyaralni 2 hétre.Úgy jött haza,hogy férjhez megy egy amerikai sráchoz.Összeházasodtak.5 évig apanázsból élt a férjével Floridában Miami-ban. Majd az após balesetben meghalt,és mindent a húgom és a férje örökölt. 2 nagy céget,hatalmas házat(ami nem is ház hanem egy nagy villa)és rengeteg pénzt.Talán még az unokái is simán elélnének belőle.A húgom 19 éves kora óta egy napot sem dolgozott,éli a gazdagok világát.Ha éppen nem vásárolgat,nem utazgat akkor a férjével a csodálatos hajójukon töltik a pihenésüket.

Hogy irigylem-e hogy gazdag?.Nem igazán,mert minden hónapban rendszeresen utal nekem is és a szüleinknek is pénzt.Amikor megnősültem nászajándékba egy világ körüli utat kaptunk,és vett nekünk egy házat.(amire ügyelt,hogy a mi nevünkön legyen)A fiaim 16-17 évesek,és minden évben kiviszi magához őket nyaralni.Általa bejárták már szinte az egész világot.A szüleinknek is vett házat,mindent amire vágynak.Szóval bőven támogat minket.

Csak 1 valamiben vagyok irigy.Hogy egész életében 1 napot sem kellett dolgoznia.Csakis a hobbijának él..De nem sajnálom az életet tőle..

39/F

2012. ápr. 19. 19:18
 20/23 A kérdező kommentje:
Te is voltal nala Miami-ban? :) milyen ott lenni?
2012. ápr. 20. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!