Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért rettegek a középiskolátó...

Miért rettegek a középiskolától? 14/L

Figyelt kérdés
14 éves vagyok idén felvételiztem. Szeptemberben megyek középsuliba de félek tőle... A mostani osztályomban nincs valami kiemelkedő helyem a "menők" között és alig vannak ott barátaim. Szeretek emberekkel lenni de valahogy mindig a háttérbe szorulok... A legtöbben a társaságomban cigiznek, piálnak és én ezt már akkor eldöntöttem hogy nem csinálom amikor kezdett kialakulni még 6.-ban hogy ki hova tartozik. Szeretnék több barátot és hogy engem is elismerjenek de félek hogy ugyan ez lenne velem a középsuliban mint most ... Ez normális? :/

2012. ápr. 13. 15:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki vagy legalábbis a legtöbb ember átesik ezen. Én is féltem, mert mindig is visszahúzódó voltam. Szerencsére jó iskolába és osztályba kerültem, és hamar megszerettem.
2012. ápr. 13. 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez normális hogy így félsz a középsulitól. Én is így féltem, eldöntöttem hogy nem fogok inni meg dohányozni, sajnos ez nem jött be mert elkezdtem dohányozni :S Szerencsére még időben észbe kaptam és leszoktam róla piálni elég sokat piáltam. A lényeg az hogy most vagyok végzős, tavaly össze lettünk vonva egy másik osztállyal mert iskolát vontak össze. Ez így hosszú meg bonyolult a lényeg az hogy a régi és új osztálytársaim között kialakult egy haveri kör, eljárunk bulizni, szórakozni nem isszuk magunkat totál részegre, tehát jól érezzük magunkat. Én 9-10. osztályban szenvedtem ott, de ott sem nagyon mert jól elvoltam a többiek között, igaz nem voltam egy menő egyéniség, de jól érzem magam most már. Néha nem jó dolog nagyon menőnek lenni az nem az én stílusom, elég jó barátaim vannak, van egy nagyon jó fej és csinos barátnőm egy másik suliból akit imádok. Ne izgulj, nem lesz baj, első 2 hét lesz szenvedés azért mert nem ismersz ott senkit, de fontos hogy légy önmagad ne zárkózz el a többiektől, és aki így külsőleg szimpatikus neked így az elején és egyedül van ott mint te akkor próbálj meg közeledni hozzá, nem lesz nagy ügy, hamar találsz ott barátokat:) Egy jó tanács, lehetőleg ne keveredj bele iskolán kívül balhékba, ne bulizd túl magad, ne igyad magad totál részegre, és a legfontosabb legyél nyitott de figyelmes és ne hagyd hogy manipuláljanak.
2012. ápr. 13. 15:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! :) Nem fogok inni, se cigizni. Ezt már most eldöntöttem hogy tényleg önmagamat fogom mutatni, szóval muszáj lesz nekik így elfogadni ;)
2012. ápr. 15. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!