"meg inkább nem veszek kaját, hanem sminkcuccokra költöm a pénzt meg hasonlók". Tényleg léteznek ilyen emberek? Ti is ilyenek vagytok?
Forrás: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
Első hozzászóló.
Én ezt a hülyeség/butaság netovábbjának tartom.
Az a baj, hogy nem itt kezdődik az igényesség szerintem. Ha igényes vagy magadra, akkor figyelsz az egeszsegedre, tiszta vagy, és a kornyezetedet is tisztán tartod, minimum amiben élsz (s tegyük azért hozzá, hogy fel méteres mukorommel nem szívesen gyomlalgatnak, pucolnak wc-t, főleg, ha van olyan anyuci, aki szó nélkül minden alkalommal megcsinálja). A bulvarcimlap-megjelenes az inkább butaságot sugároz, mint igenyesseget. Legalábbis számomra. Az igényes inkább a természetes szepsegre torekszik és átveszi néha anyucitol a terhek egy részét, bizonyítván, hogy a saját csaladjara is igényes.
Én kolyokkoromban sose kaptam zsebpénzt. Arra már nem futotta. Egy k##va 3 decis üdítő árát is mindig ki kellett könyörögni, ha 1-2 hetente a többiekkel beultunk vhova.
Akkor a te definiciod szerint én igénytelen vagyok.
Szóval vagy a leves nem egyenes, vagy a tányér görbe?
"inkább nem veszek kaját"
Bár levegőt ne venne! Hatalmas szívességet tenne 7 milliárd embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!