Van olyan fura szokásod, ami miatt lököttnek tartod magad? Például bányászol az orrodban, és utána a szádhoz emeled az ujjad, vagy a köldöködben kutatsz, vagy a füledben, azután szagolgatod az ujjad. Ilyenek és hasonlók érdekelnek.
Sajnos, van.
Sokszor eszünk halat. Mikor megpucolom őket, kiszedem a szemüket, és bedugdosom a végbelembe. Majd egy hatalmasat púzok az alsónadrágomba, leveszem, és áhítattal nézem, hogy milyen ártatlan szemek néznek rám a frissen mosott fehérneműből. (Ha már a kultúra rovatban vagyunk.)
Normális válaszokat vársz?
Amiket kérdeztél, azok legalább annyira abnormálisak, mint az én halszemeseim, legfeljebb nincs bennük humorérzék, és gyakoribbak.
Persze, ha érintett vagy, akkor megértem, hogy (legalább is fantázia szintjén) túl lettél szárnyalva. :D
Ha ilyen szokásaim lennének, nem lököttnek tartanám magam, hanem gusztustalannak.
Nekem van lökött szokásom, de nem ilyen. Hanem pl. az, hogy mindig felemás zoknit hordok. Vagy hogy este a villanyt az ágyból kapcsolom le, amit onnan viszont csak a távirányítóval érek el (másra kb. nem is használom), mert sötétben félek az ágy körül mászkálni :)
25/L
tegnap 23:36
Normális válaszok alatt az értettem, hogy akinek van valami fura, abszúrd szokása, az leírja. Én hoztam ilyen meg olyan példákat, amik abnormálisnak számítanak kicsit. Egy lány, akit nemrég ismertem meg 12 éves és szopja az ujját. Az énekkaron egy kórustársam meg eszi a taknyát. Lehet kirívók a példák de próbáltam kiindulni abból, amit látok.
Az utolsó két válaszadónak köszönöm a válaszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!