Halt már meg valaki a szemed láttára?
Tudom hogy durva kérdés, de az oldal szlogenje "amit máshol nem mertél megkérdezni..."
Ha érzékenyen érint a kérdés inkább ne válaszolj, nem akarok senkinek rosszat.
Előttem még nem halt meg senki, de majdnem. Pár perccel utána értem oda, hogy a gyalogátkelőn gázolt halálra egy autós egy idős nénit, aki még ott feküdt pár méterre. Ráadásul ismerősöm volt szegény.
Nem, bár nem sokon múlt nálam sem, egy 8 éves kislányt gázolt el egy autó, amikor gyalogosan odaértem. Azonnal meghalt, én az autó hátulja felől közelítettem, tehát magát az esetet nem láttam, már csak a halott kislányt. Elsők között értesítettem a rendőrésget és a mentőket, majd egy ismerősöm szaladt a lány szüleiért, onnan nem messze laktak.
Halott embert viszont láttam már többet is, a legmegrázóbb nagyapám volt, mivel a jó magyar kórházakban több, mint 12 órával a halál beállta után vették észre, hogy elhunyt (este 10 körüli időpontot állapítottak meg a boncolásnál, és másnap fél kettőkor értesített a kórház, akkor vették észre...). Nagyapám ha hanyatt feküdt, a szája mindig tátva volt, nos, így is maradt... borzalmas látvány volt azonosításnál...
A legszebb viszont nagymamám volt, aki tényleg úgy nézett ki, mintha aludna, egyedül a kissé vizes haj, és a takaró alól kilógó Y-vágás nem illett a képbe. Szinte mosolygott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!