Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Halt már meg valaki a szemed...

Halt már meg valaki a szemed láttára?

Figyelt kérdés

Tudom hogy durva kérdés, de az oldal szlogenje "amit máshol nem mertél megkérdezni..."

Ha érzékenyen érint a kérdés inkább ne válaszolj, nem akarok senkinek rosszat.

Előttem még nem halt meg senki, de majdnem. Pár perccel utána értem oda, hogy a gyalogátkelőn gázolt halálra egy autós egy idős nénit, aki még ott feküdt pár méterre. Ráadásul ismerősöm volt szegény.

2012. ápr. 11. 15:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem, bár nem sokon múlt nálam sem, egy 8 éves kislányt gázolt el egy autó, amikor gyalogosan odaértem. Azonnal meghalt, én az autó hátulja felől közelítettem, tehát magát az esetet nem láttam, már csak a halott kislányt. Elsők között értesítettem a rendőrésget és a mentőket, majd egy ismerősöm szaladt a lány szüleiért, onnan nem messze laktak.

Halott embert viszont láttam már többet is, a legmegrázóbb nagyapám volt, mivel a jó magyar kórházakban több, mint 12 órával a halál beállta után vették észre, hogy elhunyt (este 10 körüli időpontot állapítottak meg a boncolásnál, és másnap fél kettőkor értesített a kórház, akkor vették észre...). Nagyapám ha hanyatt feküdt, a szája mindig tátva volt, nos, így is maradt... borzalmas látvány volt azonosításnál...

A legszebb viszont nagymamám volt, aki tényleg úgy nézett ki, mintha aludna, egyedül a kissé vizes haj, és a takaró alól kilógó Y-vágás nem illett a képbe. Szinte mosolygott.

2012. ápr. 11. 15:44
 2/7 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Igen. 2 éve férjem édesapja otthon halt meg, mindketten mellette voltunk. Utána én mosdattam meg és öltöztettem át. Nekem azóta sincs ezzel kapcsolatban rossz érzésem, természetes volt. És valahol jó érzés volt az, hogy még utoljára rendbe tehettem, és tudtam, hogy úgy temetjük el.
2012. ápr. 11. 16:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, ketten is. Mindketten közlekedési balesetben.
2012. ápr. 11. 20:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Apukám.
2012. ápr. 23. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egy férfi éjszaka vízbe fullt, részt vettem az újjáélesztésében, de nem sikerült.Semmi törés nincs bennem egyébként.Megviselt persze, ne értsd félre, de nagyon ritkán jut eszembe.
2012. máj. 4. 19:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem. "Csak" olyat láttam, hogy a régi házunkban egy nő kiugrott a tizedikről, de amikor kinéztem az ablakon, már le volt takarva. Csak hallottam, hogy lent egy ideje sokan kiabálnak, én meg pont tanultam. Azt hittem, balhéznak valamin, ki akartam szólni, hogy csendesebben, de aztán láttam, hogy mi az ábra. Így is elég durva volt, örülök, hogy nem néztem ki hamarabb.
2012. máj. 4. 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:
A nagymamám. 13 éves voltam. Napok óta haldoklott. Egy nagyot lélegzett, és meghalt.
2012. máj. 4. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!