Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tényleg én vagyok a szemét,...

Tényleg én vagyok a szemét, hogy "nem adom" neki oda a pénzt?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmék nincsenek valami jó anyagi helyzetben. Ha megyünk szórakozni valahova, mindig én fizetem neki a belépőket, vagy ha nyáron strandra megyünk a belépőt, kaját stb. (Nekem annyira nem megterhelő, de nekem is meg kell dolgoznom a pénzért). 2 hónapja én kaptam egy munkát, igaz nem nagy meló egy kosármeccsen kell jegyet árulni, mondta a barátnőm, hogy szívesen eljár velem. Egy alkalomért kb 4000-5000Ft-ot kapok. Anyu kérdezte, hogy azért adok e xy-nak a pénzből. Én mondtam, hogy nem, elmondtam neki ugyanezt, hogy mindig én fizetek neki stb. és erre, hogy milyen szemét vagyok :S Éveken keresztül mindig én fizettem, több ezer Ft-t. Ma is megyünk moziba és mondtam neki, hogy kifizetem a jegyét, mert hogy neki nincs pénze. 15 éve vagyunk barátok, tudom, ha neki adnám a pénzt akkor valami ostobaságot venne belőle. Múltkor is kapott vissza a suliból buszpénzt, nos egy drága parfümöt vásárolt magának. Tényleg szemét lennék?
2012. ápr. 7. 20:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én nem fizetnék neki belépőket sem. Nem az anyja vagy hogy mindent kifizess helyette..
2012. ápr. 7. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!