Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ciki vagy nem ciki? Van egy...

Ciki vagy nem ciki? Van egy nagyon jó haverom, és sokat vagyunk együtt. Mindkettőnknek van barátnője, de én bele szerettem. Megmondjam neki?

Figyelt kérdés

Hát gázos helyzet, és soha nem volt még dolgom fiúval, de most ő valamiért egyszerűen izgat, csak úgy jött. Szóba került már a melegek témája, és kiderült, van is meleg haverja, szóval ezel nincs gondja sztem, de én meg kifejezetten bele szerettem, de nagyon. Mit tegyek? Ti elmondanátok neki? Egyre nehezebb így, már komolyan felmegy a vérnyomásom is az izgalomtól, ha együtt vagyunk, imádom az illatát, a hangját, és persze nagyon tetszik az arca is meg a teste is. És még a természete, a stílusa is. Most mi van ilyenkor? Komolyan szerelmes vagyok bele, de nagyon rossz érzés, nem tudom megmondjam-e neki. A csapatpszichológusunknak elmondtam már a dolgot, ő azt javasolta, mondjam el neki nyugodtan, hiszen jó barátok vagyunk.

Szerintetek?

Leginkább hetero srácok válaszát köszönném meg, hogy ők hogyan reagálnának arra, ha egy napon a legjobb barátjuk bevallaná, hogy szerelmes lett bele? Mi lenne? Megbeszélnéd vele, hogy ez nem mehet, mert te nem, vagy le mocskosbu..-nád és összevesznél vele? :-(

Sajnálom, nagyon szép, izgató srác, ez van. Ráadásul még edzésre is együtt járunk minden nap, azaz nagyon sokat vagyunk együtt. Rossz lenne, ha ez a barátság változna emiatt közöttünk.

Azt meg nem tudom, a barátnőm mégis mit szólna, az a másik nagy kérdés, neki ilyet elmondjak egyáltalán?

Köszi a tanácsokat előre is.

(19/F)

2009. jún. 17. 11:22
1 2 3 4 5
 41/50 anonim válasza:
Azóta milyen a kapcsolatotok a barátoddal? Történt valami? Kérlek írd meg!
2009. júl. 12. 10:12
 42/50 A kérdező kommentje:

most komcsi ide már nemtom mit írjak és mit ne :(

megvagyunk, de idióta emberek beszólásai meg nem esnek túl jól

szia

2009. júl. 13. 13:57
 43/50 anonim válasza:

Hogy érted hogy megvagytok? Végülis történt "úgy" valami köztetek? Én kiváncsi vagyok, bocsi!

És ha nem történt semmi, változott bármi is a kapcsolatotokban?

2009. júl. 13. 17:01
 44/50 anonim válasza:

Szia, de most komolyan nyugodtan leírhatod hogy mi történt mi nem fogunk belekötni. Aki pedig beléd kötött az csak egy ember volt ne agy rá semmit roszmájú és sekély.

Nagyon kiváncsi vagyok mi történt azóta veletek, énis hasonló cipőben járok mint te és kiváncsi vagyok hogy te mit tettél hogy a barátság ne romoljon meg.

Kérlek írd meg nagyon érdekel engem is.

2009. júl. 14. 08:05
 45/50 anonim ***** válasza:

Engem is érdekel, nyugodtan írd le.

Ha pedig valaki rossz szót szól majd jól elküldjük kollektívan a p.csába :)))))

2009. júl. 14. 09:11
 46/50 A kérdező kommentje:

Hát nagyon aranyos, de nermtom más is indulhat-e ki ebből, mert mi egyrészt gyreekkorunk órta ismerjük egymást, másrészt meg nagyon nyitott gondolkodású a srác. Azaz semmi nem ment el rossz irányba, az elején még olykor elnyomott egy- egy poént, de amúgy most minden olyan mint máskor. Volt h pl. öltözőben még én voltam zavarban amiatt h biztos ő van zavarban, de aztán aranyos volt, és megnyugtatott, elkezdi, hogy nehogy azt higgyem ő most emiatt szégyenlősködni fog előttem, csak mert hát gondolom észre vette h eléggé megnéztem magamnak a tusolóban mert hát teszik ugye, ezt már kár mondanom, de erre ilyen tök természetesen reagált, hogy örül ha nekem is tetszik és nem csak lányoknak, akkor bizonyára jó pasi lehet, ezt kb szó szerint így mondta :-) Én meg nagyon örülök, hogy így áll hozzá, mert ha bele gondolok az ellenkezőjébe, h pl. mostz akkor nem akarna velem együtt tsuolni soha többet, az nagyon borzasztó lenne, főleg együtt megyünk nyaralni is. Szóval semmit se változott, néha van egy pár poénos beszólása, de amúgy meg nem izgatja, és tudja jól, h megkattanok érte, de szerencsére tök természetesen viselkedik. Meg abban is ari, hogy senkinek nem szólt egy szót se.

Azt meg már meséltem h két meleg haverjával akart engem megismertetni, de azt meg én nem akartam annyira, mert hát nekem ő tetszik, na de erre is csak mosolygott, és téma lezárva.

Szóval azon kívül h nincs semmi úgy köztünk, sztem a legpozitívabban sült ez el, valóban gratula neki amiért ilyen nyílt és normális. Egyetlen piszkálódó megjegyzése se volt még.

Gondolom ez egyénfüggő, szal aki hasonló cipőben jár (nem hiszem h én lennék az egyetlen), azért sztem jó ha ismeri milyen a barátja természete, mentalitása.

2009. júl. 14. 15:06
 47/50 anonim válasza:

Köszönöm hogy megírtad hogy mi lett a történet vége, vagy lehet hogy ez csak a kezdet :=)Hasonló cípőben járok énis de az én történetem vége sajnos nem lesz happy end.

De örülök hogy te egy ilyen barátot tudtál kifogni.

Minden jót kívánok neked.

2009. júl. 15. 08:20
 48/50 A kérdező kommentje:

Akkor Te is megírhatnád mi a helyzet veled !! Érdekelne nagyon, nyilván nem csak mi ketten vagyunk az egyedüliek akik átesnek ilyenen....

köszi

2009. júl. 15. 08:37
 49/50 anonim ***** válasza:

Hát a te helyzetedbe bele se akarok gondolni , szörnyű !

Ha én lennék a srác akkor tuti , hogy utána nem jönnél a közelembe , de lehet hogy ő is meleg , bár kicsi a valószinűsége :S Nagyon sajnállak , hasonló helyzetben vagyok csak lánnyal (az nem olyan rossz)

2010. szept. 16. 12:36
 50/50 anonim válasza:
Nálam végre múlik a dolog, nem mondtam el neki hogy szeretem, nem is szeretném mostmár hogy tudja, neki még mindig megvan a kapcsolata a barátnőjével aminek alapzata az elmúlt hetekben kicsit megingott, és nem akarom még a vallomásommal is tetőzni a baját. És azóta változott veletek valami?
2010. szept. 17. 08:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!