Ciki vagy nem ciki? Van egy nagyon jó haverom, és sokat vagyunk együtt. Mindkettőnknek van barátnője, de én bele szerettem. Megmondjam neki?
Hát gázos helyzet, és soha nem volt még dolgom fiúval, de most ő valamiért egyszerűen izgat, csak úgy jött. Szóba került már a melegek témája, és kiderült, van is meleg haverja, szóval ezel nincs gondja sztem, de én meg kifejezetten bele szerettem, de nagyon. Mit tegyek? Ti elmondanátok neki? Egyre nehezebb így, már komolyan felmegy a vérnyomásom is az izgalomtól, ha együtt vagyunk, imádom az illatát, a hangját, és persze nagyon tetszik az arca is meg a teste is. És még a természete, a stílusa is. Most mi van ilyenkor? Komolyan szerelmes vagyok bele, de nagyon rossz érzés, nem tudom megmondjam-e neki. A csapatpszichológusunknak elmondtam már a dolgot, ő azt javasolta, mondjam el neki nyugodtan, hiszen jó barátok vagyunk.
Szerintetek?
Leginkább hetero srácok válaszát köszönném meg, hogy ők hogyan reagálnának arra, ha egy napon a legjobb barátjuk bevallaná, hogy szerelmes lett bele? Mi lenne? Megbeszélnéd vele, hogy ez nem mehet, mert te nem, vagy le mocskosbu..-nád és összevesznél vele? :-(
Sajnálom, nagyon szép, izgató srác, ez van. Ráadásul még edzésre is együtt járunk minden nap, azaz nagyon sokat vagyunk együtt. Rossz lenne, ha ez a barátság változna emiatt közöttünk.
Azt meg nem tudom, a barátnőm mégis mit szólna, az a másik nagy kérdés, neki ilyet elmondjak egyáltalán?
Köszi a tanácsokat előre is.
(19/F)
szia :)
Ez annyira aranyos... eszembe juttatta amikor egyszer majdnem megcsókoltam a legjobb barátnőmet, mikor lehajolt a táskájáért :)) Évek óta ismertem, az első pillanattól jól kijöttünk, mintha 10 éve ismertük volna már egymást legalább. Később totál bele voltam esve, imádtam. Minden pillanatban csak rajta járt az eszem, meg szerettem volna csókolni, megfogni a kezét stb. Majd bele őrültem, zsebre tett kézzel kellett lennem, nehogy véletlenül butaságot csináljak :) ő nem volt kapható ilyesmire.
Teljesen megértelek. Sokszor észre sem vettem, hogy csak rá gondolok percek után eszméltem fel, hogy úristen mi van velem :))) szó szerint elvette az eszem. Megmagyarázhatatlan érzés volt számomra is. De jó volt :)
Nekem nem ő volt az első (azonos nemű) szerelmem. De az igaz, hogy az első lány akibe beleszerettem örökre különleges marad számomra. Őt szerettem eddig a legjobban és valahogy másabb, mint egy fiút szeretni. (Én biszexuális vagyok.)
Szerintem a lányokat(barátnőiteket) hagyjátok ki ebből. Nem értenék meg és jönne a hiszti. Valóban nem tisztességes ez velük szemben, de kitudja mi lesz még. Lehet nem is lesz semmi az egészből akkor minek a felesleges konfliktus. Ne mondj semmit amíg nem tudsz biztosat. Akkor is közösen beszéljétek meg előbb a másik fiúval, hogy mi legyen.
Nem feltétlenül vagy emiatt meleg, de lehet később ez változni fog. Persze az is lehet, hogy csak átmeneti állapot. Esetleg nem is tetszik meg soha másik fiú és ő lesz az egyetlen.
Ezt még nem tudni, majd idővel kialakul. Szerintem ne aggódj emiatt, majd elrendeződik.
Ez az egész sokkal összetettebb és bonyolultabb ennél, hogy most ki hetero és ki meleg és akkor tényleg tetszik valaki vagy csak kiváncsi vagy stb.
Nem szép dolog, de nekem simán van egyszerre barátom és barátnőm is olykor. Egyszerűen nem tudok dönteni és mindkettőt szeretem. Persze tudnak egymásról általában. Ez is egy lehetetlen helyzet, de el kell fogadni. Ettől te nem leszel rosszabb ember, felesleges azon agyalni, hogy milyen beállítottságú vagy pontosan és hogy milyennek kellene lenned, és miért van ez. Én is átmentem hasonlón. Úgy éreztem, most nekem azonnal el kell döntenem mi a helyzet. De nem tudtam megmondani. Viszont ez idegesített, hogy nem tudom magam behatárolni és nem értettem semmit. Most már elfogadtam magam és tisztában vagyok azzal, hogy én ilyen vagyok.
Nem ismerlek titeket de én biztos nem mondanám ki nyíltam, hanem először célozgatnék rá.
Esetleg írhatnál egy levelet, hogy mit érzel iránta és leírnád azt is, hogy ha ő nem tudja ezt viszonozni akkor felejtsétek el nem kell aggódnia, nem fogod őt ezzel megkeresni többet.
Így nem tudna közbeszólni és végig tudná gondolni az egészet.
De ahogy akarod, el is mondhatod neki. Sok sikert kívánok, remélem sikerül. :)
Még csak annyit, hogy szerintem a barátnőd ugyanúgy kiakadna, hiszen neki ebből az jönne le, hogy nem őt szereted hanem valaki mást, aki ráadásul fiú.
Majd számolj be a fejleményekről, én is kíváncsian várom. Nagyon drukkolok neked/nektek! :)
Na, most én is visszajöttem még írni valamit (korábban már válaszoltam, de most nem kerestem ki, melyik válasz az enyém.)
Pár dolog jutott eszembe.
Az egyik (kérlek, ne vedd sértésnek!), hogy volt egy történet a gyak.kérd-en, amire még az elsők között válaszoltam, és a végén már elkezdett nagyon izgatni a folytatás, megmondja -e, nem mondja -e meg, mit fog hozzá szólni, hogy fog dönteni, kinek szurkoljak, stb., és időnek előtte kiderült, hogy a történet fele nem volt igaz. Nem mondom, hogy teljesen kamu kérdés volt, de hogy voltak benne ferdítések, az egyszer biztos.
És ezt miért mondtam most neked? Mert a te történeteddel is így vagyok. Ilyenről még életemben nem hallottam, hogy egy SRÁCnak tetsszen meg egy azonos nemű, miközben párja van. És egyre jobban érdekel, hogy mi lesz. Csak aztán nehogy erről is kiderüljön, hogy lódítás, vagy egyenesen "kamukérdés"... :S
A másik - immár a kérdéshez szorosan kapcsolódva - az, hogy te ismered jobban a barátodat, te tudod, hogy könnyebb vele beszélni, mit ért meg könnyebben, azt, ha utalsz rá, azt ha elmondod, azt, ha levelet írsz, mi ebbe nem szólhatunk bele. Viszont szerintem (hetero mivoltomból kiindulva), ha nekem egy ilyen vallomást mondana a legjobb barátnőm, azt hiszem, akkor lennék teljesen nyugodt (akár nyitott volnék ilyen jellegű=leszbikus kapcsolatra, akár nem), ha biztosítana afelől, hogy nem fog rám hajtani, és akkor is megmaradunk legjobb barátnőknek, ha én (esetleg minden szinten) visszautasítom. Mert nem akarnám semmiféle módon kockára tenni a barátságunkat, és én elfogadom őt tokostul-vonóstul, teljesen mindegy kit/mit szeret, csak nekem ő barátnőként, legjobb barátnőként mindennél többet ér.
Nem tudom, érted -e, amit mondani próbálok.
És van egy 3. dolog is: a barátnőd/itek. Még 1-2 éve jártam egy sráccal (mondjuk azért ennél lényegesen komolyabb volt a dolog, hogy "egy sráccal"), aki elmesélte, hogy volt lány, aki bizony egy másik lányért hagyta el. És ez nem csak azért esett rosszul neki, mert elhagyták, hanem mert a férfiúi önbecsülésén esett csorba, hogy mi az, hogy ő nem elég egy lánynak... Mi az, hogy valaki mellette jön rá, hogy tulajdonképpen a lányokat szereti. Érted? Ez egyáltalán nem lehet szívet melengető, simogató érzés. Senkinek... Akár lány, akár fiú tetszik az ember párjának (akit szeret, akiben megbízik, aki fontos az életében...) mellette, hát, egyiknek sem lennék a helyében. Szerintem (női mivoltomból ítélve) nem esne túl jól a barátnődnek, és nem fogadná egyszerűen a helyzetet, hogy te egy fiú felé, de még az sem, hogy a legjobb barátod felé érdeklődsz. Mennyi minden játszódhat le az ő fejében?
De persze itt is azt kell mondanom, hogy te ismered a barátnődet...
Ennyit szerettem volna hozzátenni.
(22/L)
Ok, köszi aranyos vagy, de most a levéllel is az lenne a bajom, hogy mégse személyesen direktbe mondom neki.
Na de, tegnap késő este elmondtam neki, szal túl vagyok rajta, és tök jól fogadta, még kérdezte is, hogy mi az izgat benne engem :-) Én pedig el is mondtam, ő meg csak aranyosan mosolygott. Szóval elmondtam na, és semmi felháborodás vagy hasonló nem volt, mosolygott, aztán meg elváltunk mert késő volt, és kb mintha nem is mondtam volna neki ezt az egészet, csak a mai edzést me a talit beszélte, azaz ugyanúgy viselkedett mint eddig. Kb olyan volt, hogy az alatt a fél óraalatt meghallgatta, mosolygott egyet-kettőt, de elhitte simnán, és ő sem tart emiatt melegnek, a végén az is rendes volt tőle, hogy a beszélgetés egy jó része arról szólt, hogy most a bnőmmel ezt hogyan oldjam meg, és ebben is tök aranyos volt, mert mondott mindenféle ötleteket. Na lényeg, hogy szó nincs elutasításról, d ekb ezt is vártam tőle. Szép lenne, ha alegjobb barátom egy ilyen miatt azt mondaná, hogy "menj anyádba kis kcsg", de ezt nem is reméltem tőle, ezzel együtt jól esett.
Hát azért kíváncsi vagyok ha aludt rá egyet, ma hogyan fog viszonyulni hozzám, de nekem van egy olyan megérzésem, hogy kb úgy mintha semmit se mondtam volna neki erről, és megy minden tovább mint azelőtt. Aanyos a srác na ... mondta, hog yvan neki meleg haverja, amit én tudtam is, és azt mondogatta, hogy ha tetszenek srácok, akkor ismer ő elég sok helyet ahol ismerkedhetek srácokkal, csak hát én ugye mondtam neki, hogy nem kell nekem más srác, mert csak ő izgat. Na aztán erre is nevetett, de nem kinevetett ... szó nincs erről, mondom nagyon aranyos volt.
Hát várom a mai napot, én nem is bánnám, ha minden menne tovább úgy mint azelőtt nyilván, a legkisebb ellenérzés nélkül. Hát erre befizetek, de örülök, hogy eddig így sült el.
Most tehát a bnőm van porondon ... a végén még kiderül, ő lesz a nehezebb eset.
Ja de biszexnek se tartom magam, ahogy írta valaki, azért gondolom akkor már 19 év alatt azért tetszett volna más srác, de nem. Csakis kifejezetten ő. Furcsa, de ez van.
Hát én megvallom, nagyon örülök, hogy ismét csak azt tapasztaltam meg, hogy nem calódok benne, és hogy egy nagyon nyitott srác, természetesen nem akarok tőle semmi "olyat", szal nem akaszkodok rá ilyen értelemben, de hát érdelkes egy helyzet lesz majd együtt lenni vele így hogy tudja rólam. Na erre leszek kíváncsi majd a jövőben. XD És más srácot továbbra se akarok "keresni"!
Ja még azt is mondta, hogy sejtett valami ilyesmit, azt miondta, nem tudta mit érez, de érezte, hogy valami van, csak nem tudta hova tenni magában, szal jó, hogy tisztáztuk ezt most.
De ha látnátok mennyire szép és izgató srác, sztem ehhez nem kell melegnek lenni, hogy valakinek tetsszen.... uhhh, nagyon !!!
:)))))))
Na, örülök, hogy jól alakultak a dolgok most már mehetek is aludni :D
Épp azt akartam mondani, hogy szerintem akkor már tudta ha ilyen aranyosan mosolyogva fogadta és meg sem lepődött igazán. Jó, hogy tudta kezelni a helyzetet, biztos neked is könnyebb ezek után.
Valaki írta, hogy nem hallott még ilyenről...én nem egy embert ismerek akinek több barátnője is volt mielőtt rájött volna, hogy meleg. Volt aki még együtt volt a barátnőjével miközben összejött a barátjával és később szakított csak a lánnyal, mert rájött nem boldog vele.
Olyat is ismerek, akinek felesége van és mellette az én egyik ismerősöm a szeretője (férfi). Évek óta.
Nem kell meglepődni semmin :)
Én csak azt nem értem ezen mit szeretnél annyira elmondani barátnődnek. Bár te biztos jobb ember vagy nálam és nagyon kedves, aranyos lehetsz ha ilyen tisztességesen viselkedsz.
Én nem hoznám szóba, hiszen semmi lényeges nem történt, fel sem merülne bennem az ötlet. :)
De azt tedd, amit jónak látsz és ami boldoggá tesz :)
Minden jót kívánok, szuper dolog hogy a legjobb barátod melletted áll és nem veszítetted őt el ;)
[ne haragudj, ha sok butaságot írtam csak már álmos vagyok :)]
Te komolyan tegnap óta erre vártál ?
Na neeee XDD
Egyébként hát még én milyen jót aludtam ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!