Ciki vagy nem ciki? Van egy nagyon jó haverom, és sokat vagyunk együtt. Mindkettőnknek van barátnője, de én bele szerettem. Megmondjam neki?
Hát gázos helyzet, és soha nem volt még dolgom fiúval, de most ő valamiért egyszerűen izgat, csak úgy jött. Szóba került már a melegek témája, és kiderült, van is meleg haverja, szóval ezel nincs gondja sztem, de én meg kifejezetten bele szerettem, de nagyon. Mit tegyek? Ti elmondanátok neki? Egyre nehezebb így, már komolyan felmegy a vérnyomásom is az izgalomtól, ha együtt vagyunk, imádom az illatát, a hangját, és persze nagyon tetszik az arca is meg a teste is. És még a természete, a stílusa is. Most mi van ilyenkor? Komolyan szerelmes vagyok bele, de nagyon rossz érzés, nem tudom megmondjam-e neki. A csapatpszichológusunknak elmondtam már a dolgot, ő azt javasolta, mondjam el neki nyugodtan, hiszen jó barátok vagyunk.
Szerintetek?
Leginkább hetero srácok válaszát köszönném meg, hogy ők hogyan reagálnának arra, ha egy napon a legjobb barátjuk bevallaná, hogy szerelmes lett bele? Mi lenne? Megbeszélnéd vele, hogy ez nem mehet, mert te nem, vagy le mocskosbu..-nád és összevesznél vele? :-(
Sajnálom, nagyon szép, izgató srác, ez van. Ráadásul még edzésre is együtt járunk minden nap, azaz nagyon sokat vagyunk együtt. Rossz lenne, ha ez a barátság változna emiatt közöttünk.
Azt meg nem tudom, a barátnőm mégis mit szólna, az a másik nagy kérdés, neki ilyet elmondjak egyáltalán?
Köszi a tanácsokat előre is.
(19/F)
Szia, nagyon jó tanácsokat kaptál eddig és csak gratulálni tudok neked is meg a barátodnak is. Nagyon kulturáltan el tudtátok intézni a dolgot.
És énis nagyon vártam a történet végét és szurkoltam szurkolok nektek.
:DDDDDDDD
De most ne viccelj már, miért lenne kamukérdés? Ez tényleg rosszul esik komolyan.
valóban én ismerem őt jobban, d eáruld el mi hasznom lenne abból, ha itt kamukérdéseket tennék fel? a másik meg oké h én ismerem, na de kíváncsi voltam tök kívülállók véleményére.
Hát nézd, nemtom, neked furcsa, nekem viszont volt azért ilyen ismerősöm nem egy, úgyhog ynekem maga ajelenség nem furcsa, csak még velem nem történt ilyen soha.
Na akkor hogy még nagyobb kamukérdés legyen, elmondok valamit amiért megölnének biztos, de remélem nem olvassák, ezt figyeld, ugye írtam h járunk edzésre, na hát hiszed vagy nem, van ott egy full hetero gyerek, aki szintén klassz srác barátnővel, minden ahogy kell, ám láss csodát, tudod mit művel??
Egyszer rajta kaptam tök véletlenül pőket, aztán akkor bevallotta már, szóval az egyik srácot a tusolóban már kb egy éve rendszeresen ..szo ..atja. És annak a srácnak is pedig bnője van. Amolyan hogy is mondjam, a fél banda tudja nálunk, de hallgatólagosan, szal titok, senki se beszél róla, és senki nem is tartja egyiket se melegnek.
A legviccesebb, amikor én már úgy is voltam, hogy tudtam jól, csak ők ketten voltak bent a tusolóban, és nem vagyok hülye, tudom mit csináltak megint,na ez semmi, én azon röhögtem szét magam, hogy eközben mind a kettőt várta kint a bnője .. Na ez milyen?
Biztos hihetetlen azaz akkor kamu szted ez is, pedig csupán a valós életből való ez is.
Hát ez van ... és én nemtom ki miért lehet melegnek tartani és miért nem, de pl. ez a srác is most jó kérdés, érted van stabil kapcsolata a bnőjével, de ezt meg csinálja a sráccal, de csakis úgy és csakis ott, tehát elképzelhetetlen lenne olyan h pl. járjanak, vagy akár csak találkozzanak máskor is emiatt vagy tudom is én. És akkor beszéltük, én csak fonoman kédeztem, d e a srác még engem hordott le hogy gondolhatok ilyet, szóval csakis ez van, azaz na egyoldalú oralis szex, na most kimondtam, de bármi más elképzelhetetlen, és amikor erre kérdeztem, akkor kb azta választ kaptam tőle, hogy hülye vagyok, mert ez tök állat érzés, de nyilván az a másik dolog eszébe se jutna soha fiúval. (elmondom az okát, ezt mondta: mert egy fiút sokkal keményebben meg lehet szo ..tni, a srác azt mondta ezért tök jó, mert a bnőjével mégse bánhat ilyen keményen, mint a sráccal és ez tökre bejön neki --- na puffffff )
Hm ..izgi mi? Akkor ő is most meleg vagy nem? Na persze megölne ha melegnek vagy akár csak binek nevezném, és én se mondom h az, de azért elgondolkodtató.
Jó hát akkor lehet megint kételkedni, tudom mindig az szívja meg aki őszinte, de akkor is ez van.
Én is lassan kezdem elhinni amit valaki egyszer mondott, hogy nem ugyanaz melegnek lenni és fiúval szexelni néha. Hát izé ... párszor már elgondolkodtam rajta, hogy ebben lehet valami.
10:40 vagyok
Nem erre vártam :) dolgom is volt közben... :s
Én is jót aludtam délután, sőt el is aludtam, nem bírtam felkelni időben :D
Nyugi, ne foglalkozz ezzel, én bármit kérdezek itt mindig lesz 1-2 okoskodó aki elkezdi a "kamukérdés! kamukérdés!"-t és aztán már ember nincs aki komolyan venne... nem tehetek róla, hogy lehetetlen helyzetekbe kerülök bele mindig :)
Kíváncsi vagyok milyen emberek azok akik mindenhová azt írják kamukérdés... hogy éltek eddig stb.
Mellesleg így nem lehet létezni, hogy mindenben a rosszat látja valaki. Én sokszor olyan kérdésekre is rendesen válaszolok amik erősen kamukérdés jellegűek. Nekem semmi bajom nem lesz belőle és nekem is rosszul esik amikor nagy problémám van és akkor nem segítenek hanem elkezdenek osztani, hogy ez így nem fér össze és csak kitaláltam. Pedig sajnos igaz...
:DDD Akkor szép dolgok vannak nálatok is :)
Ezt a magyarázatot már én is hallottam. Volt aki azt mondta [egyébként teljesen hetero(-nak vallja magát)] mert egy fiúra nem kell annyira figyelni és nem érdekli mi van vele és nem ideges az egész miatt. Ja és valóban keményebben meg lehet... - szerinte. Hát van ilyen.
Szerintem annyi különböző ember van és sok minden csak egy apróságon múlik, tehát nem nagyon lehet már meghatározni így az embereket.
Max. megkérdezed minek vallja magát az illető. Persze kitudja nem-e csapja be magát is stb.
De azzal sem lesz előrébb senki ha ki tudja jelenteni magáról vagy másról 100%ra. Nem számít.
Na igen, tudod ha kicsit is oylan dolog hangzik el ami pár ember szürke hétköznapi gondolataiba nem fér bele, akkor az már kamukérdés szerintük.
Pedig ugye van nálunk sportpszichológus, ő tudja is ezt a srácról is, vele egyszer beszélgettem erről miután látta h tudok mindent úgyis, aztán akkor mondott nekem egy érdekes dolgot, hogy nem kell ezen meglepődni, mert tudna ő egyebet is mesélni, de nyilván nem teszi ...na ez van.
Na de ha érdekel, azt mondta ő nagyon egyet ért a legújabb pszichológiai megközelítéssel ez ügyben, amit "Kinsey-elméletnek" hívnak, annak idején elolvastam, és azt hiszem 6 szintre oszt mindent, de pont a kategórizálás ellen van. Ha jól emlékszem, a két legszélén van a 100% hetero és a 100% homoszexuális, és közte meg vannak az árnyalatok, de azt hiszem ő a biszexualitás fogalmát se használja, mert ezt nehéz meghatározni..
Azaz amit én is mondtam, hogy van bnője, de mert bejön neki keményen megszo..atni más srácot néha, ettől még egyáltalán nem lesz meleg. Nincs igazam?
Na hát érdekes a goldolat, ha akarod, olvasd el, nekem tetszett, mert valóban igaza van, nem lehet itt fehéren és feketén ezt kezelni, a világ ennél színesebb azért. Jóval ... itt vagyok kapásból én :-XDD
Ja és én is örülök annak ahogy ez most van, az örök kételkedők meg akkor ne olvassák ezt, és meg van oldva a nagy probléma.
Hát sztem erre jobb ha nem is reagálok semmit ... Nem élhettem meg ugyanezt, ha ő az első, na mindegy.
Mondjuk az se mellékes, ha tegyük fel kétszer élné ezt meg valaki, akkor mi is az a "szánalmas" ? Komolyan mondom, a hajam égnek áll attól, ahogyan páran képesek a sok eszükkel ehhez a témához hozzá állni. De hát gratulálok.
Tényleg .... megtaláltam, na legalább örülök h nem vagyok egyedül, bér ezt valószínűsítettem eddig is.
Neked viszont gratulálok elég ráérős lehetsz, több mint 1 órámba telt, mire megtaláltam, hát úgy tűnik időben nem szenvedsz hiányt.
És barátnőddel megbeszélted már a dolgot vagy nem akarod hogy tudja? És szerintem hogy a kérdésre is válaszoljak nem ciki, de a barátnőd felé lehetnél kicsit nyíltabb is.
Megérdemli hogy tudja az igazat. Igy fer a dolog.
Az agyadat is edzeni kéne néha... Nem kellet hozzá csak 10 másidperc, mivel ott van a megválaszoltjaim között...
A múltkori cím vmi olyasmi, h: Most mit tegyek? Szerelmes lettem a legjobb barátomba. - ha vkit még érdekelne a "másik icipicikét hasonló srác"!
Hát ha te mondod...
Na jó, hülyeséget félretéve, a bnőm egy jó kérdés. Nemtom h elmondom-e neki, na meg ide most már főleg nemtom mit írok be ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!