Ciki vagy nem ciki? Van egy nagyon jó haverom, és sokat vagyunk együtt. Mindkettőnknek van barátnője, de én bele szerettem. Megmondjam neki?
Hát gázos helyzet, és soha nem volt még dolgom fiúval, de most ő valamiért egyszerűen izgat, csak úgy jött. Szóba került már a melegek témája, és kiderült, van is meleg haverja, szóval ezel nincs gondja sztem, de én meg kifejezetten bele szerettem, de nagyon. Mit tegyek? Ti elmondanátok neki? Egyre nehezebb így, már komolyan felmegy a vérnyomásom is az izgalomtól, ha együtt vagyunk, imádom az illatát, a hangját, és persze nagyon tetszik az arca is meg a teste is. És még a természete, a stílusa is. Most mi van ilyenkor? Komolyan szerelmes vagyok bele, de nagyon rossz érzés, nem tudom megmondjam-e neki. A csapatpszichológusunknak elmondtam már a dolgot, ő azt javasolta, mondjam el neki nyugodtan, hiszen jó barátok vagyunk.
Szerintetek?
Leginkább hetero srácok válaszát köszönném meg, hogy ők hogyan reagálnának arra, ha egy napon a legjobb barátjuk bevallaná, hogy szerelmes lett bele? Mi lenne? Megbeszélnéd vele, hogy ez nem mehet, mert te nem, vagy le mocskosbu..-nád és összevesznél vele? :-(
Sajnálom, nagyon szép, izgató srác, ez van. Ráadásul még edzésre is együtt járunk minden nap, azaz nagyon sokat vagyunk együtt. Rossz lenne, ha ez a barátság változna emiatt közöttünk.
Azt meg nem tudom, a barátnőm mégis mit szólna, az a másik nagy kérdés, neki ilyet elmondjak egyáltalán?
Köszi a tanácsokat előre is.
(19/F)
16:04-es nem neked szólt az előbbi :D
am én is drukkolok :D
Mindenképp lebeszélnélek a hangzatos szerelmi vallomásról, a sokkszerű, nagy szavakról!!! Lehet, hogy a barátod ki fog akadni, ha másért nem, azért, mert úgy fogja érezni, becsaptad: ő a haverjának gondolt, Te meg szexuálisan gondoltál rá. csak akkor valld be kerek perec, hogy mi van, ha ő is így érez, és erre jelek vannak.
De előbb gondold végig ezt a vágyat, nem-e arról van szó, hogy a sportban, vagy mint férfi ő a példaképed, olyan szeretnél lenni, mint ő, olyan tulajdonságokat látsz benne, ami Benend nincs meg, stb.?
Ha biztos vagy benne, hogy ez szerelem, akkor esetleg ÓVATOSAN próbáld felmérni, hogy vevő-e a dolgokra, nagyon-nagyon finom célzásokkal, pl. ha a homoszexualitásról beszéltek, valahogy kérdezd meg, hogy ő kipróbálná-e, mi erről a véleménye, csókolózna-e fiúval, stb. E kérdéseket is lehet, furcsán fogja venni, de ha teljes az elutasítás, ebből gond nélkül kimászhatsz! - mittudomén, mondd azt, hogy most nézted meg a Teljes napfogyatkozás vagy a Hölderlin c. filmet, vagy találkoztál egy meleg ismerősöddel, és beszélgettetek, és ilyeneket kérdezett Tőled, stb.
Ha lány lennél, könnyebb dolgod lenne, nők között könnyebben kialakulhat az intim helyzet, és a nők egy jelentős része biszex - a fiúknál viszont nagyon merev az elutasítás e téren.
Akivel szemben nem tisztességes az egész szitu - és erre kevés válaszadó gondolt - az a barátnőd. Akárhogy alakul a barátoddal, ha nem szereted a lányt, korrekt légy és szakíts vele, hogy összejöhessen valakivel, akinek ő kell.
ÜDv
egy 28 éves biszex nő
Okés, köszi, de én szeretem a bnőmet nagyon is, csak most ő az első srá caz életemben aki másképpen is izgat, azaz szóval mint fiú vonz szexuálisan is meg ahog ymondtam, stílusra is. De én elmondom a bnőmnek, persze, na de nem akarok ettől pl. szakítani vele. Nem arról van szó, hogy a srácot szeretem helyette. Van a bnőm akit nagyon szeretek, aztán ez a srác most meg hát amolyan furcsa érzés, mert fiúval kapcsolatban nem éreztem ilyet, de hát ez van srácok ... Most miért hazudjak? Izgat és kész.
Mind a ketten sportolok, sőt ha mondhatom, inkább én vagyok magasabb szinten, ha ezt nézzük, nem hiszem, hogy a példaképem lenne, és emiatt irigyelném, ahogy valaki mondta. Nem, egyszerűen bizsergek tőle, imádom a hangját, izgat a teste stb.
De miért mondta valaki azt, hogy elkezdenéd leépíteni szerencséátlent? Azért ez rosszul esik. Miért lett ettől szerencsétlen? Szted tehetek erről? Azelőtt nem is gondoltam ilyesmire, csak úgy jött. De nem érzem magam emiatt szerencsétlennek.
Természetes, hogy tiszteletben tartom amit ő gondol, ez nem is kérdés, de megvallom, jól esne, ha nyitottan állna hozzám, és nem elzárkózás lenne a vége, inkább poénkodja el akkor vag ytudom is én, csak megsértődés, meg "leépítgetés" ne legyen, az borzasztó lenne. Gyrekkorunk óta barátok vagyunk. Én bízom abban, hogy ez nem következik be, és még ha idő is kell neki, akkor is elfogadja,m aztán megy tovább az élet ... És énb se gondoltam itt nagy szavakra, csak hát mégis el kéne neki mondanom. Meg különben is le fogok bukni előtte, csak idő kérdése, hát egyre durvább módon izgat, ha tudjátok mire gondolok ...
És köszi a szurkolást, remélem jól sül el, sztem van olyan érzésem h jól fog, mert van neki más meleg haverja, ezt mesélte már, és nincs semmi baja vele. Én meg meleg se vagyok, csak most valahogy ez jött, én sem tudom mi van. Isten ments, nem akarok én a melegek közé tartozni, én nem vagyok olyan. Sztem nem túl általános, hogy meleg srácoknak bnőjük van. Ő az egyetlen fiú aki izgat.
Egy korábbi kommentárló vagyok. Megkérdezném, h mióta szereted a barátodat!? Mert az is lényeg, h mióta, mert lehet h csak egy ideiglenes fellángolás.
A másik meg, h lehet h van meleg haverja, de őrá tényleg úgy gondol mint egy meleg srácra. Te viszont a legjobb barátja vagy, itt azért mégis más a helyzet!
De tényleg kívánom h ne legyen ebből cikiség és szeretném majd tudni h mi lett ennek a dolognak a vége!!!!!!
Pusy
Az, hogy van egy meleg barátja, valószínűleg annyit jelent, hogy toleráns, nyitott gondolkodású - ne mfeltétlenül azt, hogy ő is meleg!
A barátnőd valószínűleg ki fog akadni... Ha nagyritkán előfordult, hogy egy nővel is kavartam, amikor nem voltam független, az aktuális pasimnak hallgattam róla, mint a sír.
Ha valószínűnek tartod, hogy nemet mond, akkor miért olyan fontos, hogy tudja? Miért nem próbálod inkább jelzésekkel , célzásokkal felmérni a hozzáállását? Vigyázhatnál jobban magadra, meg a barátságotokra, félek, hogy ennek ebben a formában, hogy eléállsz és bevallod, nem lesz jó vége...
Persze, úgy van ahogy mondod, egészen tuti h nem meleg, csak egy nagyon nyitott srác.
Vidzont amit mondasz, figyi az is lehet olyan, hogy pont azon sértődne meg sztem, ha nem lennék őszinte, és csak célozgatnék mert arra várnék, hogy ő rá jöjjön. Sztem jobban díjazná, ha egyenesen megmondanám neki, hiszen ahogy mondtam, sok éve a legjobb barátok vagyunk. Én élegalábbis az ő helyébnen ezt gondolnám, és nekem is az esne rosszabbul, ha azt várná, hogy találgassak és nem lenne őszinte velem.
Egyébként tudja fene mióta .. jó kérdés. Sztem egy fél éve is volt, hogy először elgondolkodtam ezen, de az utóbbi hetekben végképp nagyon felerősödött ez az érzés, és ott tartunk, hogy ha beszél, elolvadok a hangjától, és legszívesebben megcsókolnám, nagyon tetszenek az ajkai, és olyan klassz fiús izgató hangja van. Meg ugye sokat látom a tesét is, na az külön történet, de komolyan bizsergek már. Azaz valahogy kezdődött biztos, de az utóbbi időben van az, hogy nagyon erősen érzem iránta, de higgyétek el, egy nagyon szép srác.
Jó ötlet, hogy elsőzör ne a bnőmnek mondjam el, oké.
De most emiatt én meleg lennék? Az ki van zárva sztem. Hát én nem is ismerek más melegeket, nem járok meleg helyekre, nem tetszik egyetlen más srác sem, ez előtt sem tetszett, eza srác most egy kivétel, és nem tudom lesz-e még valaha rajta kívül, aki ennyire tetszik.
A bnőm természetesen marad, nem változtat a vele való kapcsolaton ez semmit.
Szerintetek létezik olyan, hogy van bnőm, jól el is vagyunk, sőt kifejezetten jól, és akkor ez a srác meg mellette most szexuálisan izgat nagyon és csakis vele el tudnék képzelni egy kalandot? Tudom, hogy ő nem meleg, ez csak amit én gondolok, a kérdés az lenne, hogy szerintetek van ilyen meleg? Hát én nem tartom magam melegnek, de olyan furcsa. Én nem tudom, hetero fiúnak még soha nem tetszett másik fiú?
ha minden igaz, akár ma is megtörténhet, ha lesz báorságom, és úgy alakul h kettesben leszünk, sztem elmondom neki, túl akarok lenni rajta. Aztán alszik rá egyet és kíváncsi vagyok, holnap hogy néz rám. De amikor majdnem testvérként vagyunk jóban, elképzelhető, hogy esetleg haragudni fog rám? Hát akkor megzakkanok. A bnőm sztem ehhez képest már ezerszer könnyebb helyzet, meg hát különben is sztem azon jobban berágna ha egy másik lány tetszene, de ezzel nemtom mit fog kezdeni, hogy a barátomba vagyok szerelmes. Na de már csak nem lesz féltékeny egy fiúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!