Milyenek az ukránok?

Figyelt kérdés
(Annyit tudok,hogy a magyarokkal jóban vannak,vagy legalábbis nem utálnak úgy minket mint pl.:a szlovákok,vagy románok).
2009. jún. 16. 12:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
29%

ne haragudj,de hogyan lehet foltenni 1 ilyen kerdest??

miert,a magyarok milyenek? mind 1 kalap ala valok vagy mi?

2010. febr. 17. 11:31
 12/23 A kérdező kommentje:
Ha nem akarsz válaszolni akkor ne írj ide! Értelmes embertől kérdeztem,nem tőled...:D
2010. febr. 17. 16:03
 13/23 anonim ***** válasza:
36%
az az ertelmetlen ember,aki ilyen kerdest tesz fol!
2010. febr. 17. 19:12
 14/23 A kérdező kommentje:

miért,mi a rossz ebben?

-A német precíz,pontos nép,általában szőkék,sok a kék szemű,szeretik a sört...

-Az olaszok kedvesek,békeszeretőek,szeretik a pizzát, a bőrük egy kicsit barnás,sok a fekete haju,stb...

-az oroszok kemények,birják a hideget,szeretik a vodkát

-a magyaroknak van egy mentalitásuk,de azt mondják,itt vannak a legjobb csajok...stbbb...

Az ukránok milyenek?

Nem tudom a a baj ezzel...

2010. febr. 18. 13:56
 15/23 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem se lehet egy kalap alá venni egy népet/nemzetet. Kárpátalján sok ukrán van és jóba vannak a magyarokkal, én is itt élek, magyar vagyok. A magyar főiskolán is vannak ukránok, és azt venni észre, hogy ők jobban meg akarják tanulni a magyart, mint a magyarok az ukránt...Alapvetően nem sokkal különböznek a magyaroktól és nem szólják le őket (általánosságban)
2011. nov. 26. 23:45
 16/23 anonim ***** válasza:
63%
beregszászban sokkal több a magyar,még szép,h nem fognak pattogni az ukránok.alig 60km-re ungváron már más a helyzet..ott bizony nem akarnak megtanulni magyarul,max azok, akik hasznot akarnak húzni m.o-ból..na ez az általánosság.barbár nép az ukrán.
2011. nov. 28. 16:34
 17/23 Találd ki! :D ***** válasza:
73%
Szerintem minden ember egyforma de itt is látok egyeseket akik becsmérelik az ukránokat ahol én lakok ottis vanak nagyon nem jó fejek am ukrajnába lakok mindjuk nekem semmi bajom nincs a magyarokkal de mint amit itt is láttam vannak okyanok akivel örülnék szemben állni és akkor meg láttnám mien nagy lenne a szája nekem is van egy pár magyar ismerösöm azok tök jó fejek és ami az ukrán rendört illetve ténleg a legtöbb nem jófej
2013. febr. 3. 01:59
 18/23 Julcsi519 válasza:
92%
Van pár ismerősöm aki ukrán.... Ők is ugyanúgy vegyesek mint a magyarok.... Viszont nyitottabbak, őszintébbek, udvariasabbak....Ha ez valakinek gond akkor kerülje őket....
2015. febr. 12. 11:06
 19/23 Jorge Lorenzo válasza:
78%

Nos! Én laktam Ukrajnában majd 8 évet.. Harkivban.. Hogy milyen az ukrán ember? Segítőkész, rendesek átlagban.. De ott is van bunkó paraszt mint itt Mo-n... A maffia az közre játszik a hétköznapi életben keményen.. Viszont fillérekért nagyon jó dolgokat tudsz venni.. A csajok kbaszott jók.. Nem ezek a nyámnyila picsák mint itt vannak hogy még hozzájuk se lehet szólni.. Ott báttya ha van tököd le szólítani egy ukrán csibét akkor az már fél siker 😉 imádják a külföldi faszikat...viszont markánsabbak és magabiztosabbak is mint a magyar nők... Drog, alkohol ott is megy mint itt... Ha azt nézzük árban Ukrajna sokkal jobb, csajokban szintén... Nem koszosabb mint MO.. Nekem be jött az ottani 8 év... Volt egy szép ukrán csajom 🙂 Julia Kovalenko 🙂

Ajánlott városok :Harkiv, Donetsk, Kiev.. Lviv se rossz de kicsit koszos...

HA tehetném vissza mennék.. De itt a korona szarság.. Juliaval szoktam levelezni.. Nagyon megbántam hogy haza jöttem... De kinek hogy... Egyáltalán nem olyan Ukrajna amilyennek le festi a média...

Ha le csengett ez a korona fos, vissza fogok menni Harkivba legalább 2 hétre..

HA utazni akarsz Chop meg az ilyen hajléktalan falvakat hagyd ki.. Én Beregszászt se ajánlom... Ungvár már oké... Ha mész ne mindenáron a magyart keresd, próbálj egy ukránnal ismerkedni 🙂 szedj fel egy szőke bombázót 😉

2020. nov. 12. 00:50
 20/23 Jorge Lorenzo válasza:
100%

Utolsó vagyok:

HA kérdésed van és jársz még itt.. Keress meg:gasparmario62@gmail.com, ide írj ha van valami plusz kérdés

2020. nov. 12. 00:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!