Milyenek az ukránok?
ne haragudj,de hogyan lehet foltenni 1 ilyen kerdest??
miert,a magyarok milyenek? mind 1 kalap ala valok vagy mi?
miért,mi a rossz ebben?
-A német precíz,pontos nép,általában szőkék,sok a kék szemű,szeretik a sört...
-Az olaszok kedvesek,békeszeretőek,szeretik a pizzát, a bőrük egy kicsit barnás,sok a fekete haju,stb...
-az oroszok kemények,birják a hideget,szeretik a vodkát
-a magyaroknak van egy mentalitásuk,de azt mondják,itt vannak a legjobb csajok...stbbb...
Az ukránok milyenek?
Nem tudom a a baj ezzel...
Nos! Én laktam Ukrajnában majd 8 évet.. Harkivban.. Hogy milyen az ukrán ember? Segítőkész, rendesek átlagban.. De ott is van bunkó paraszt mint itt Mo-n... A maffia az közre játszik a hétköznapi életben keményen.. Viszont fillérekért nagyon jó dolgokat tudsz venni.. A csajok kbaszott jók.. Nem ezek a nyámnyila picsák mint itt vannak hogy még hozzájuk se lehet szólni.. Ott báttya ha van tököd le szólítani egy ukrán csibét akkor az már fél siker 😉 imádják a külföldi faszikat...viszont markánsabbak és magabiztosabbak is mint a magyar nők... Drog, alkohol ott is megy mint itt... Ha azt nézzük árban Ukrajna sokkal jobb, csajokban szintén... Nem koszosabb mint MO.. Nekem be jött az ottani 8 év... Volt egy szép ukrán csajom 🙂 Julia Kovalenko 🙂
Ajánlott városok :Harkiv, Donetsk, Kiev.. Lviv se rossz de kicsit koszos...
HA tehetném vissza mennék.. De itt a korona szarság.. Juliaval szoktam levelezni.. Nagyon megbántam hogy haza jöttem... De kinek hogy... Egyáltalán nem olyan Ukrajna amilyennek le festi a média...
Ha le csengett ez a korona fos, vissza fogok menni Harkivba legalább 2 hétre..
HA utazni akarsz Chop meg az ilyen hajléktalan falvakat hagyd ki.. Én Beregszászt se ajánlom... Ungvár már oké... Ha mész ne mindenáron a magyart keresd, próbálj egy ukránnal ismerkedni 🙂 szedj fel egy szőke bombázót 😉
Utolsó vagyok:
HA kérdésed van és jársz még itt.. Keress meg:gasparmario62@gmail.com, ide írj ha van valami plusz kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!