Szerinted is néha hülyék az emberek?
Szia!
Mostanában egyre többet veszem észre, hogy sok a bunkó,
aki nem tiszteli a másikat, esetleg előítéletesek és néha
lenézőek a másikkal. Észrevetted? Pimaszok. Barátnak
mondják magukat, közben meg folyton csipkelődnek stb.
Mi a véleményed?
Köszönöm a véleményed^^ hát igen, ez a baj.
Pedig néha egy kis kedvesség igazi kincs. ;)
Néha? Mikor nem?:P
Koncentrálj a nem hülyékre! És légy boldog!
"Szerintem az emberek 90%-a idióta, ostoba, bunkó."
Legyen 100% és akkor te is benne leszel.
Amúgy csak a megértés hiányzik sok emberből. Mielőtt gondolkodnának elkezdenek pattogni és utána nehezen ismernék el, ha tévednek vagy el sem ismerik. Nem hülyék az emberek. Már az is elég indulatos, hogy így lehülyézitek a népet. Szerintem bennetek sincs megértés, ha már így lehülyézitek az embereket.
"Serdülő korú vagy, utolsó, ugye?"
22 vagyok.
"Nem hülyék az emberek."
Dehogynem. Minden nap szembesülök a való életben és ezen az oldalon is a mérhetetlen emberi ostobasággal. Az emberek iszonyatosan ostobák, és műveletlenek, mindeközben az egojuk valahol a sztratoszférában jár.
"Szerintem bennetek sincs megértés"
Miért legyen bennem megértés? Világ életemben ki voltam közösítve, csak azért, mert gyenge a fizikumom, és mert nem viselkedtem állat módjára, és tudtam viselkedni, továbbá, mert a többséget frusztrálta az, hogy lazán megtanulom azt öt perc alatt, amire ők órák alatt sem képesek. A való életben egy-egy egyénnel általában megértő vagyok, de attól az emberiséget, az embereket birkáknak tekintem. Elég csak beszélgetni, vitázni egy-két emberrel. Képtelenek önálló érvet hozni, csak a már unos-untalan emlegetett marhaságokat hozzák érv helyett.
köszönöm a válaszokat^^ igazatok van!
utolsó válaszoló, nem tudtam erre mást
mondani, ne haragudj.... másképp ezt
nem lehet megfogalmazni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!