Ha szerkesztőségnél, TV-ben színházban stb. szeretnék dolgozni nyáron, akkor mennyi az esélyem, hogy érdeklődjek? 16/L
Nem baj, nem olyan egyszerű engem letörni :) Persze, hogy minden tini erről álmodik, pont ez érdekelne, hogy miért van az, hogy egyeseknek, sikerül, másoknak meg nem. Ne mondjátok, hogy csak a tehetség alapján, mert vannak akiknek nincs lehtőségük, hiába tehetségesek (és most nem magamról beszélek, éppen azért, mert rólam eddig még csak olyanok mondtak véleményt, akik ismertek, és aki szeretett az dícsért, aki utált az meg lehurrogott, de ebből se tudtam meríteni, mert semmit konkrétumot nem mondott, hogy mit kellene másképp csinálnom, vagy ilyesmi).
Véleményt kértem és azt megkaptam, szóval köszönöm a válaszokat :) (azért jöhetnek még)
11:25
Ó, tehát le akartad törni. Ott ülsz a gép elött és direkt azzal a céllal írod a kommentedet, hogy letörd. Te egy remek ember vagy, bárcsak olyan lehetnék, mint te. Szerintem rengetegszer próbálkoztál már a tv-nél és színházaknál, vagy tévedek?
13:32
Igazából erre, nincs garancia. Lehet, hogy kedden elmennél érdeklődni és nem foglalkoznának veled, de szerdán már igen. Ilyen az a "pop"szakma :D (sima munkáknál is egy csomó ilyen van.)
13.35: Nyugi, szerintem jót akart :) Apa is ugyanezt mondta, hogy szerinte ez nem jöhet össze, idióta ábránd, csak az időmet pazarlom, miért nem megyek inkább bankárnak :D De ahogy elnézem téged letört...
13.37: Akkor igyekszem szerdán menni :) Valami tipp, hogy ez min múlhat? (álláskeresésnél)
Köszönöm a válaszokat! :)
13:49
Mindkettő kommentet én írtam :D
Nem, nem tört le, az tör le, hogy túl sok ember van lehangoló véleménnyel és bár valószínűleg kicsit túlzok, de az ország is ezért olyan amilyen.
Szerintem el kell találni egy fura mégis megnyerő stílust, ahol egyszerre vagy magabiztos és alázatos is. Tök érdekes, de szerintem érted miről beszélek :D. Pesten amúgy is könnyebb diákmunkát találni, abban a megyében ahol én lakom a neten van összvissz 6 darab és nem valami fényesek meg kell, hogy mondjam.
17:59
Újabb? Mindenkit olyan társaságok és emberek találnak meg, mint amilyenek ők maguk.
Bármihez is kezdesz az életben, a stílusod és hozzá-állásod dönt a kezdeti lépéseknél, nem a tudásod.. az majd max később. Ha megnyerő a lány és az őt elbíráló ember nem egy begyöpösödött klimaxos nő, akkor simán dolgozhat a tv-nél és színháznál is akár..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!