Önkéntes munkát keresen Szegeden, hol érdeklődjek?
Figyelt kérdés
Nagyon szivesen segítenék valami szervezetnek ingyen. Egy ideig sok szabadidőm van így szertném azt hasznosan eltölteni. Bármit elvállalok ami nem nagyon néhéz fizikai munka.2012. febr. 15. 09:28
1/7 anonim válasza:
Ilyenkor tartom érdekesnek a kommunizmus ellen ágálókat. Ha mindenki ennyire szeret ingyen dolgozni, akkor valójában mi a kifogás?
3/7 A kérdező kommentje:
Korkedvezményes nyugdíjas, e mellett vállalkozó, csak egyéb okok miatt most felfüggesztettem és nem dolgozhatok, így szeretném magamat elfoglalni, hogy az unalomba belene bolonduljak.
2012. febr. 15. 14:20
4/7 anonim válasza:
Akkor csinálj valami olyat amiből hasznod van. Az ilyen idióták adják az ötletet a Fidesznek és lassan már munkabért sem kell fizetni ebben az országban. Ha te ekkora barom vagy csináld, de titokban, na b@sszál ki a teljes lakossággal!
5/7 A kérdező kommentje:
Te lökött vagy, csak arra az időre gondoltam ilyen szeretetszolgálat meg hasonló munkára, míg a vállakozást nem folytathatom. Az ideig viszont nem lehet biztosítási jogviszonyom. Nyomjam a gépet itthon, vagy mi a ló.zart csináljak. Esetleg kocsmázzak?
2012. febr. 15. 15:10
6/7 anonim válasza:
én nem nagyon tudok ilyen helyeket, de szerintem ha szereted az állatokat, akkor jelentkezz a Tappancsnál, vagy más állatmenhelyen. Esetleg lehetsz Greenpeace-es aki a Kárászon húzza az emberek idejét.( ezt nem bántásból mondom :))
De szerintem ha igazan segíteni szeretnél kenj néhány zsíros\vajas kenyeret, jard körbe a varost, és kínáld meg a hajléktalanokat, mert rajuk igazan rajuk fér a segítség! 14 éves szegedi lány :)
7/7 A kérdező kommentje:
ARANYOS VAGY, TE SZEGEDI LÁNY!
2012. febr. 22. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!