Van csendes osztálytársatok?
Figyelt kérdés
Milyen tulajdánságot nem szerettek benne?Mi idegesítő?Lennétek a barátja?2012. márc. 28. 12:50
1/8 anonim válasza:
Van. Semmi nem idegesít benne. Nem is tudna semmi, hisz csendes, nem tudok róla semmit.
2/8 anonim válasza:
Idegesítő?
Az a bajuk, hogy valójában okosnak és intelligensnek tartják (szerintem azok is) őket a bunkók, ezért rajtuk vezetik le a saját kisebbségi érzésük által generált feszültségüket. Kell nekik egy célpont, anélkül ők maguk lennének azok. Velük ezért senki sem barátkozik, mert az illető is célkeresztbe kerülne, inkább csicskák lesznek.
3/8 anonim válasza:
Én is ilyen voltam, és nem is voltam valami népszerű.
De szerencsére azért volt sok barátom az osztályban is, meg osztályon/iskolán kívül is, úgyhogy az a pár cikiző ember maximálisan nem hatott meg. Semmit nem tudtak rólam, és én sem róluk igazából, hogy mi alapján csúfoltak ki mindig, azt nem tudom. Hát, van ilyen.
4/8 anonim válasza:
Én ilyen voltam, és népszerű voltam. Egyfajta tisztelet övezett... Mint egy jedit :D
6/8 anonim válasza:
nehezen lehet megismerni őket, közelükbe férkőzni, megragadni az érdeklődésüket úgy érzem sokszor. meg hogy ha szólok hozzá akkor idegesítem kb úgy néz rám.
7/8 anonim válasza:
volt ilyen osztálytársam, nekem semleges volt, mert nem tudtam róla semmit, néha beszélgettünk de ő nem volt túl kezdeményező.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! És ti azért h ne legyen csendes hoznátok őt ciki helyzetbe?
2012. márc. 29. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!