Ti már voltatok főellenségek egy közösségben?
Társasház,lakótelep,falu stb.Én most épp főellenség lettem.Eddig is utáltam az emberereket,most még jobban.Most épp rám kenték,hogy terhes vagyok,lehet,ezt azzal hozták összefüggésbe,hogy leszoktam a cigiről és emiatt felszedtem egy pár kilót,ami persze nem vészes,csak meglátszik.(szerintem 9 hónap múlva már 3 gyerekem is lesz,csak ugye,titkolom:P).Nem ez a fő probléma,azt nem írom le,mert az emberek kisebbrendűségi komplexusával nem lehet mit kezdeni,úgyhogy le van sz@rva.Ezzel csak azt akartam érzékeltetni,hogy milyen ostoba és szemétláda emberek élnek a földön.
Tudjátok,mit fogok majd csinálni?Ha egyszer sikerül kiszabadulnom innen leprafalváról,a legközelebbi leprafalván úgy intézem a dolgokat,hogy ne ismerjek senkit.De faluban semmiféleképpen nem akarok majd élni,nem akarok semmilyen közösséghez tartozni,mert észrevettem,hogy mindenhol ez megy.
Kikészít ez a nemnormális környék.:(
Ti is tapasztaltatok ilyet?Vagy nem vettétek még észre?
Én is az vagyok a munkahelyemen, csak mert 2 évvel fiatralabb vaygok midnenkénál és tapasztalatlan, mégis sokszor jobban végzem el a munkát és nekem ad igazat a főnök sok kérdésben.
A buta, unatkozó emberek szokása ez, a normálisaknak nincs ilyesmire idejük.
Én nem voltam még, szeretem az embereket és minden társaságban megtalálom a helyem.
Amúgy én kíváncsi vagyok: mi az a fő probléma?
Tényleg az unatkozó,tudatlan emberek csinálnak csak ilyet,folyton mások életében kontárkodnak.
4 Az emberek kisebbségi komplexusa miatti gyűlölet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!