Miért hiszik magukat felsőbbrendűnek a diplomások? (Tisztelet a kivételnek
Szerintem azért,mert okosabbnak hiszik magukat mindenbe.Pedig lehet,hogy a matekba meg a különleges tantárgyakba okosabb,de az életben nagyon naív ember a többségük.Meg hát nagyképűek.:)
Azélethez meg a szakmunkások,OKJ-s képzettségűek az okosabbak,mert ők nem engedhetik meg az 50.000 forintos mobilt,a 10 milliós autókat maguknak,és így mindig keresnek olcsóbbat,ami lehet,hogy olcsóbb,de sokszor jobb,mint az a drága..:) és amit drágán megkapok,azt ugyanúgy megkaphatom olcsóbbért is.Az élethez kell okosabb lenni..nem a matekhoz meg a többi hülyeséghez..
Én is pont úgy látom a dolgokat mint ti. Csak néha felháborít ez a hozzá állás. Pláne mikor le paarasztozza meg semmibe veszi a másikat mert h ő diplomás.
Ment mindenkinek a zöld
Utaskísérő vagyok külföldön, érettségim van és a társaság tanfolyamát végeztem el, és 3 nyelven beszélek.
Többször szaladtam bele ilyen marhákba. Nagyon udvarias körítéssel szóban is lehetséges őket megalázni, de úgy, hogy az út további részében mélyen hallgattak, és nem felejtettékk el a "kérem" és a "köszönöm" szavakat használni.
Volt olyan utas is, aki belekötött egy kolléganőmbe, akivel egy járaton voltunk (onnan tudtuk, hogy diplomás, mert az utaslistán a neve előtt a "Dr." előtag szerepelt).
A vége az lett, hogy meg kellett szakítsuk az utat a problémás illető miatt, ezért többezer eurós büntetést kapott, és a reptéri rendőrség vitte le a gépről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!