A mostani neonáci skinheadeknek közük nincs az eredeti stílushoz ami inkább jobban hasonlit a mostani SHARP skinekre. Akkor miért hiszik magukat annyira felsőbbrendűnek ha még a saját stílusokról sem tudnak semmit?
Figyelt kérdés
Eredetileg semmi köze nem volt a rasszizmushoz, sőt, fekete tagok is voltak a bandákban, és azért voltak kopaszok hogy a bunyó közbe ne zavarja őket a hajuk... a mostaniak meg 88! meg SH! -znak összevissza.2010. júl. 9. 23:24
1/6 anonim válasza:
Azért mert ez Magyarország. Itt menő nácinak lenni.
2/6 anonim válasza:
figyelj meg azért is mert ezek olyan hihetetlen "magas" értelmi színvonallal megáldott egyedek h nézz körül közöttük aztán vszínű megdöbbensz .... valami borzalom,én beszéltem párral akivel úgy véletlenül összehozott az élet de mindig kiakadtam h ennyire sötét emberek is léteznek, ezeknek kb annyiban kimerül az elméletük h írtani kell a külföldieket meg a buxikat és kész, na gratulálok, nagy elmélet :)
3/6 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak. A saját szubkultúrájukról annyit tudnak amennyi látszik rajtuk. Ha a nevét nem tudja le írni némelyik (tapasztalat) mit vársz tőle?
4/6 anonim válasza:
vagy inkább te nem tudsz semmit,csak bemagolod a wikipédiát..
5/6 anonim válasza:
Amúgy a legnagyobb önellentmondásuk, hogy rohadt nagy magyarnak gondolják magukat, aztán közben egy idegen szubkultúrát majmolnak.
6/6 A kérdező kommentje:
22:14
Nemtudok semmit. mert te minden bizonnyal többet tudsz, és végigkövetted a stílust elejétől - napjainkig. akkor megosztanád velünk?
2010. júl. 16. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!