Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kisgyerek az áruházban kivette...

Kisgyerek az áruházban kivette a telefont a zsebemből- jogosan tettem, amit tettem?

Figyelt kérdés

Vásárolgattam az áruházban és egyszercsak azt éreztem, hogy valaki belenyúl a zsebembe, és megfordulva azt láttam, hogy egy ránézésre 4- 5 éves forma gyerek kezében van a mobilom. Kikaptam a kezéből,és rákiabáltam, hogy ne lopj, mire elkezdett hisztizni, én meg karon ragadtam, és odavittem annak a párnak, akikkel nem sokkal azelőtt láttam a gyereket.

Az anya teljesen felháborodva támadt rám, hogy hogy merek a gyerekéhez nyúlni, mire én válaszoltam, hogy örüljön, hogy fel nem képeltem, miután kilopta a telefont a zsebemből.

Anya: - Nem lopta ki, csak meg akarta nézni...

Én: Akkor kérje el, bár úgyse adtam volna oda.

Anya: Nem tud kérni, még kicsi.

Én: Akkor tanítsd meg rá. Jó úton haladsz, hogy zsebest nevelj.

Még valamit magyarázott, de otthagytam.

Szerintetek jogos volt, hogy így reagáltam? Ami az enyém, az az enyém, és egy gyereknek is tudnia kéne, hogy nem nyúlunk más cuccához... Nem voltak feketék egyébként.

2012. márc. 23. 17:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igazad volt, de én inkább azt mondtam volna, hogy "Az nem a tiéd, add vissza! Kérés nélkül ne nyúlj más dolgához!"

Egyes szülők k*rvahosszú pórázon tartják a gyerekeiket...

2012. márc. 23. 21:18
 12/13 A kérdező kommentje:
Ez túl hosszú, amikor az ember hirtelen ideges lesz :) Amúgy teljesen mindegy mit mondok, mindent lesz@rt a kissrác. A ne lopj- ra is csak akkor reagált, mikor a telefon kikerült a kezéből, akkor jött az "Add visszaaaaaaaa!" x 1200 decibel
2012. márc. 23. 22:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát..akkor talán mégsem lehetett az többségi gyerek.
2012. márc. 24. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!