Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egyetemisták az oldalon!...

Egyetemisták az oldalon! Titeket nem idegesít, hogy ha megemlítitek, hogy nincs pénzetek, mindenki a diákmunkával jön? Könyörgöm, hol találunk diákmunkát?

Figyelt kérdés

vagy csak engem idegesít ez fel??? Olvasom, hogy a lány mennyi pénzt szeretne kérni a szüleitől (akiknek van miből adni bőven), hogy legyen neki kolira, kajára, meg urambocsá', magára egy plusz 10ezrese havonta

és akkor jönnek az okosok, hogy minek a szüleit pumpálja, miért nem megy dolgozni, meg így a diákmunka, meg úgy...

nem azt mondom, hogy a szülőket kell pumpálni, de ha gazdagok, akkor miért kelt olyan nayg felháborodást, hogy kér havonta 10.000Ftot, amit magára költhet?

Összesen 60-70E ft-ról volt szó, amiből 20 a kolesz, 10-15 a hazaút (2 alkalom), plusz helyibérlet, kaja, jegyzetek esetleg...

És úgy leoltották, hogy minek neki ennyi pénz meg miért nem megy el dolgozni.

az egészben az idegesít csak, hogy minden második válaszoló azt írogatja, hogy lusta, meg milyen már, hogy kér, miért nem keresi meg magának....

Mutatnátok nekem olyan munkát, amivel lehet keresni ténylegesen (nem az internetes átverős fajta) és lehet csinálni nappali egyetem mellett???

Más még nem szembesült ezzel, vagy tényleg csak engem dühít?

2012. márc. 22. 16:19
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, te hol találsz rengeteg diákmelót?
2012. márc. 22. 19:34
 22/23 anonim ***** válasza:
21%

Jó diákmelót is ismeretségen keresztül kell keresni, ennyi. Én már a negyedik munkahelyemen vagyok, mindenhova úgy kerültem, hogy ismerős szólt, hogy náluk hirdetnek állást, azt pályáztam meg. Volt, amit nem bírtam, mert hétvégenként 12 órában kellett a pult mögött állni, de volt amit igen. És ha 450et kapok egy óráért, akkor annyit. Az pont 450-nel több a semminél.

Igazából ebben csak az a szomorú, hogy utána ezek az emberek sírnak, hogy hogy legyen munkatapasztalatuk, ha most jöttek ki az egyetemről... hát így.

2012. márc. 22. 22:23
 23/23 A kérdező kommentje:

jó neked, hogy ilyen kapcsolataid vannak, és el tudsz menni egyetem mellett.

nekem mondjuk úgy van órám, ha lenne is munka, se tudnék menni, max éjjel, de nem pécsi vagyok, buszom nincs, tehát kocsmából(mert mi lenne az éjjeli melóhely) esetleg discoból kellene mennem a suliba minden nap

2012. márc. 22. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!