Lány vagyok, milyen beszédtémát javasoltok fiúkkal? Már uncsi, hogy a sulis dolgokat beszéljük. De nem tudom, hogy hogy kéne a beszélgetést elkezdeni, milyen témával indítsak? 19/L
Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 08:39
71/93 anonim válasza:
jobb is ha nem beszélgetsz olyasmiről, amiben szar vagy:D
72/93 anonim válasza:
Most már biztos vagyok benne, hogy kamukérdés, és direkt hecceli a Kérdező a Válaszolókat.
"hejesírás se menő"...
73/93 anonim válasza:
"Minek írsz hülyeségeket a kérdésemre?"
A hülye kérdés hülye választ kíván... Ilyen az élet, csillagom...
74/93 A kérdező kommentje:
Miért hülye a kérdés?????? Igenis vannak olyanok, akiknek ez problémát okoz, nem mindenki születik nagydumásnak!!!!
2012. márc. 23. 11:48
75/93 anonim válasza:
A kellemes beszélgetőpartner ismérve, hogy nyitott, intelligens, figyelmes. K*rvára nem kell hozzá nagy dumásnak lenni.
76/93 anonim válasza:
Ha jól nézel ki, akkor nem érdekel 1 fiút sem, hogy nagydumás vagy-e. Ha viszont rosszul, akkor lehet, hogy számít valamit. Bár ez inkább a fiúknál fontosabb, hogy valaki mennyire bőbeszédű szerintem
77/93 anonim válasza:
Csak az jön le nagyon gázul, hogy benned ezek nincsenek meg, de leosztasz mindenkit, aki nem a kis szívednek megfelelő választ ad... Mégis mit vártál?
78/93 A kérdező kommentje:
Azt, hogy a kérdésre válaszoljanak!!!!
2012. márc. 23. 12:02
79/93 anonim válasza:
1: mi meg azt vártuk, hogy viselkedj normálisan
2: kaptál választ, ne hisztizz
80/93 anonim válasza:
ja, a hiszti nem menő. bár a franc se tudja 50 iq alatt hogy van ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!