Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lány vagyok, milyen beszédtémá...

Lány vagyok, milyen beszédtémát javasoltok fiúkkal? Már uncsi, hogy a sulis dolgokat beszéljük. De nem tudom, hogy hogy kéne a beszélgetést elkezdeni, milyen témával indítsak? 19/L

Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 08:39
 31/93 anonim ***** válasza:
100%

Azóta tovább olvastam, és látom, hogy hogy leteremtettél mindenkit, akit tanácsot adott.

Na, hát ezek után már bánom is, hogy egyáltalán kérdéseket tettem fel neked, úgysem hiszem, hogy tudnál válaszolni rájuk - ehhez ugyanis már gondolkozni kéne.

Szánalmas és elkeserítő, hogy ilyen a mai "fiatalság" egy része. Mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok öreg a magam 26 évével, és persze nem is hiszem, hogy mindenki ilyen, de sajnos elég sokan vannak, ezt tapasztaltam. Szép lesz a jövő...

2012. márc. 22. 09:56
 32/93 anonim ***** válasza:
100%

"Aztán pl. színház vagy kiállítás,"

Hát tuti ez is ciki!És ez iis a NEM MENŐ dolgokhoz tartozik!

Ezekről a menő dolgokról a 10-16 éves kislányok szoktak beszélni!Nem is gondoltam volna hogy 19évesen is menőzni kell! :) hát nagyon jó,ezen csak sini lehet h ilyen emberek is vannak hogy a könyvek már nem menők!Akkor mi a menő?A barvó ujság meg a más ifjusági magazinok,azok menők?Vagy mi a való világ mg a barátok közt!Inkább olvasok 1000 könyvet minthogy ezekkel a filmekkel és ifjusági magazinokkal kábitsam magam!

Szerintem kedves kérdező TE NEM VAGY MENŐ!!!!

2012. márc. 22. 09:58
 33/93 anonim ***** válasza:
88%
Jaja, színház, kiállítás, tánciskola, de ha minden kötél szakad, sétálni is lehet, bárhol, bármikor. És ne felejtsük ki a bélyeggyűjteményt se :)
2012. márc. 22. 10:01
 34/93 anonim ***** válasza:
100%
Megyek is olvasni a fenébe :D
2012. márc. 22. 10:07
 35/93 A kérdező kommentje:
Jól van akkor nem vagyok menő, de kit is érdekel ez? Még mindig csak fejmosást olvasok, értelmes tanácsot NEM!
2012. márc. 22. 10:11
 36/93 anonim ***** válasza:
100%
olvasod? hogy te mennyire nem vagy menő
2012. márc. 22. 10:12
 37/93 anonim ***** válasza:
Én meg takarítani, porszívózni a fenébe.
2012. márc. 22. 10:12
 38/93 anonim ***** válasza:
Mert nem tudod a varázsszót!
2012. márc. 22. 10:13
 39/93 anonim ***** válasza:
Vingardium leviosa?
2012. márc. 22. 10:15
 40/93 anonim ***** válasza:
jaja, és csak 1 szó a varázsszó.
2012. márc. 22. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!