Lány vagyok, milyen beszédtémát javasoltok fiúkkal? Már uncsi, hogy a sulis dolgokat beszéljük. De nem tudom, hogy hogy kéne a beszélgetést elkezdeni, milyen témával indítsak? 19/L
Azóta tovább olvastam, és látom, hogy hogy leteremtettél mindenkit, akit tanácsot adott.
Na, hát ezek után már bánom is, hogy egyáltalán kérdéseket tettem fel neked, úgysem hiszem, hogy tudnál válaszolni rájuk - ehhez ugyanis már gondolkozni kéne.
Szánalmas és elkeserítő, hogy ilyen a mai "fiatalság" egy része. Mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok öreg a magam 26 évével, és persze nem is hiszem, hogy mindenki ilyen, de sajnos elég sokan vannak, ezt tapasztaltam. Szép lesz a jövő...
"Aztán pl. színház vagy kiállítás,"
Hát tuti ez is ciki!És ez iis a NEM MENŐ dolgokhoz tartozik!
Ezekről a menő dolgokról a 10-16 éves kislányok szoktak beszélni!Nem is gondoltam volna hogy 19évesen is menőzni kell! :) hát nagyon jó,ezen csak sini lehet h ilyen emberek is vannak hogy a könyvek már nem menők!Akkor mi a menő?A barvó ujság meg a más ifjusági magazinok,azok menők?Vagy mi a való világ mg a barátok közt!Inkább olvasok 1000 könyvet minthogy ezekkel a filmekkel és ifjusági magazinokkal kábitsam magam!
Szerintem kedves kérdező TE NEM VAGY MENŐ!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!