Lány vagyok, milyen beszédtémát javasoltok fiúkkal? Már uncsi, hogy a sulis dolgokat beszéljük. De nem tudom, hogy hogy kéne a beszélgetést elkezdeni, milyen témával indítsak? 19/L
Érdekes, hogy csak a leszólást veszed ki a hozzászólások közül, mikor tele volt tanáccsal is az összes.
Nem lehet, hogy szerinted azért nem menő olvasni, mert valójában nem megy valami jól? Talán nem ártana gyakorolni...
Na, szerintem elsősorban, ahhoz hogy valakivel tudjál jól kommunikálni, toleranciára és megértésre van szükség.
Tehát előbb kiosztottad az anyukát, aki az olvasó fiára büszke, ezt nem szabad elkövetni, ha "jó arc" akarsz lenni.
Ha nem értesz egyet, próbáld meg inkább azt, hogy nem reagálod le a dolgot.
Másik. Szerintem nincsen egységes beszélgetési téma.
Az a fő, hogy mindig kérdezz, az meberek szeretnek dumálni magukról, így egy idő után be tudod lőni az érdeklődési körüket, vagy hogy mi bántja őket.
Témajavaslatok:
- polgármester nőügyei
- polgármester feleségének pénzügyei
- a pénzügyes alpolgármester férfiügyei
- az utcaseprő porschéjának suhanása
- a rendőrnéni gumibotjának másodállása
- a rendőrbácsi bilincsének másodállása
Jók a válaszok. :)
Van egy lány barátom, egymásnak ajánlunk filmeket meg olvasnivalót, zenét, majd megbeszéljük azokat.
Ja és hetente kb. 5-10 könyvet elolvasok az utóbbi 2-3 évben. (Előtte csak heti egyet.)
Igaz, nem is vagyok menő. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!