Lány vagyok, milyen beszédtémát javasoltok fiúkkal? Már uncsi, hogy a sulis dolgokat beszéljük. De nem tudom, hogy hogy kéne a beszélgetést elkezdeni, milyen témával indítsak? 19/L
Jujj gyorsan menj és pontozd le ! Akkor bebizonyítod, hogy mennyire intelligens vagy! (:
Ha már ott tartunk ki büszke a gyerekére a te anyukád elsüllyedhetne szégyenében!
Egyetértek az utolsóval!
Amugy 19 éves létedre sok eszed van de komolyan!Simán cserélhetnél egy hangyával vagy egy bolhával ,mert ha ,megkapnád valamelyik kisállat eszét akkor tuti okosabb lennél!
A kommentjeidből olyan 13-15 évesnek tünsz!Lehet 19 vagy de agyilag sajnos nem!
Hü...e Pics@!
23/L
A 16:17-esnek:te most beszóltál,kisgyerek.
:)
Na irj valamit,barátom,barátném....
Nem nyelvtani dolgozatot irunk hogy minden pontos legyen!
Volt amikor olyan gyorsan irtam hogy a pl az akkort igy irtam akkkor!És akkor mi van?Azért lehet értelmezni nem!?
most nézem h az irtam rövid i-vel irtam :) de azért sem javítom át!
komolyan ilyen hülyeséggel kell foglalkozni?nem a választ kéne nézni inkább?mert szerintem igen!Hogy fordított időt arra az ember hogy beirja amit gondol!
# 58
akkor te most nagyon menő vagy:D
Nincsen itt szó nyelvtani dolgozatról, mindenki hibázik, főleg gépelve, de azért a "csemetéLYe" és a "mágJa" nekem kicsit erős volt.
Úgyhogy Kisgyerek, én nem képzelem magam nyelvészprofesszornak, ellenben ezek szúrták a csőröm. Amúgy meg nem téged aszaltalak, csak neked is jutott egy repesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!