Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez az ötletem törvénybe...

Ez az ötletem törvénybe ütközne? Esetleg szerintetek kivitelezhető? Ötleteket várok és véleményeket.

Figyelt kérdés

21/l vagyok.Egyetemista.

Gondoltam,hogy csinálok valami jót,sokat gondolkodtam,hol tehetem magam hasznossá,de minegyik ötletem sablonnak tűnt,viszont ez...

Na szóval a lényeg az,hogy árvaházi kisgyerekekről forgatnék -mindig csak egyről vagy egy testvérpárról- egy kb 10 perces bemutatkozó filmet.Magyarul reklámot csinálnék nekik,felraknák egy honlapra,amit én készítenék el és közösségi oldalak és barátok segítségével elkezdeném reklámozni.Az emberek szeretik az ilyesmit,így lehet sokan néznék.Heti 1 gyereket mutatnék be és havi egyszer egy idősebb baráti csoportot mondjuk.

Tudok weboldalt készíteni és van jó kamerám.Budapesti vagyok.

Várom a gondolatokat:)

2012. márc. 20. 11:52
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

De miért nem?Lehet valaki megnézni,megszereti és hazaviszi:)

Lehet rengeteg a kisebbség,de nagyon is biztos vagyok benne hogy több évre elengedő magyar gyereket is találnék ott.

2012. márc. 20. 12:14
 12/29 anonim ***** válasza:

Tapasztalatom szerint eléggé estelenül, (bunkón...) kezelik az emberek az örökbefogadás ügyét.

Egy film hatására senki nem fog semmit eldönteni, de maga a téma felvetése szerintem hasznos.

Bő 30 000 kiscsávó élete, - szóval segítek is, ha tudok.

2012. márc. 20. 12:14
 13/29 anonim ***** válasza:
53%

De.Fognak.

Ha ennyire szíveden viseled a gyerekek sorsát, inkább járj be szabadidődben egy otthonba és ott legyél együtt a gyerekekkel. Hidd el, sokkal hasznosabb, mint reményeket ébreszteni bennük, amik valószínűleg nem válnak valóra.

Nem szabad más emberek életével játszani.

2012. márc. 20. 12:15
 14/29 A kérdező kommentje:

Önkéntes állatkertben vagyok,annyira szabadidőm nincs.

De ha most,elvonatkoztattok a reklám szótól és minden ellenszenvtől és esetleg belegondoltok abba,hogy van egy "műsor",ami bemutatja a gyerekeket semmilyen pozitivum nem jön le belőle :(?

2012. márc. 20. 12:17
 15/29 anonim ***** válasza:
"Lehet valaki megnézni,megszereti és hazaviszi:) "- ennyire naiv vagy? Azt gondolod ez ilyen egyszerű? Tényleg úgy írsz, mintha kiskutyákat akarnál rásózni az emberekre. Nem azért nem fogadják különben örökbe ezeket a gyerekeket, mert még soha nem láttak gyereket, hanem egy igen hosszadalmas minden oldalra kiterjedő procedúra. És tényleg tele van cigányokkal. Te mit tanulsz az egyetemen?
2012. márc. 20. 12:29
 16/29 anonim válasza:

14-es kommentedre: egyszer biztos megnézném, mert érdekel, hogyan élnek ezek a gyerekek.

De mivel anya vagyok, nem szívesen nézek gyereket szenvedni tudván, hogy nem segíthetek neki.

2012. márc. 20. 12:32
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Nézd! Szociális munkás szakon végeztem az ELTÉN.

Szakmai gyakorlaton során a gyámügyön is megfordultam.

Ott nyíltan rákérdeztem a hölgytől, hogy miért van az, hogy ilyen nehéz és körülményes az örökbefogadás Magyarországon pedig sok gyermektelen pár van.

Ő azt válaszolta: Nem az örökbefogadás körülményes. Hanem vannak párok akiknek határozott elgondolásai vannak arról, hogy ők milyen legyen a gyerek.

1.ép és egészséges legyen

2.fehér bőrű legyen

3.újszülöttől max 3 éves korig!

Mindezektől függetlenül jó ötletnek tartom felhívni az emberek figyelmét arra, ha nem lehet saját gyermekük fontolják meg annak lehetőségét, hogy örökbe fogadjanak.

Egy életút interjú meg ér egy misét.

2012. márc. 20. 12:33
 18/29 anonim ***** válasza:
Kétlem,hogy te egyetemista vagy.Ahhoz nagyon nem oké a felgfogásod-gondolkodásod. Olyan ,mintha egy 14 éves tini írta volna......
2012. márc. 20. 12:36
 19/29 anonim ***** válasza:
"Önkéntes állatkertben vagyok" - azaz állatkertben vagy önkéntes?
2012. márc. 20. 12:38
 20/29 A kérdező kommentje:

Igen,az állatkertben.

Ez csak egy ötlet,amiről véleményeket vártam.

Gépészmérnöknek tanulok.

2012. márc. 20. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!